ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Προβάδισμα για Σαρλερουά

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Προβάδισμα για Σαρλερουά

Εμβόλιμη αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, με τις αναμετρήσεις σε Γερμανία και Ιταλία να κλέβουν την παράσταση. Δραστηριότητα υπάρχει επίσης σε Βέλγιο και Ισπανία (Κύπελλο), διοργανώσεις που θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά, όπως επίσης και η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα για την Ευρωλίγκα. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Μπορεί το διπλό η Σαρλερουά

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μαλίν – Σαρλερουά, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.20 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Σε πολύ καλό «φεγγάρι» η Μαλίν, το Σάββατο πανηγύρισε τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην Μπέβερεν και αρχίζει να «σκαρφαλώνει» στη βαθμολογία. Ήταν πιο ουσιαστική απ’ τον αντίπαλο, έκανε γκολ δύο απ’ τις λίγες καλές φάσεις που παρουσιάστηκαν και πήρε μια πολύτιμη νίκη που την ανέβασε στους 31 πόντους και το -1 απ’ την εξάδα, στόχος που έχει τεθεί απ’ την αρχή της σεζόν. Εντός έδρας τα πράγματα πάνε αρκετά καλά για τη Μαλίν, που έρχεται από πέντε σερί νίκες και μετράει συνολικό ρεκόρ 6-1-3 με γκολ 15-9. Μετράει μόλις μια ήττα στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές (5-1-1), δε δέχτηκε γκολ στα 4/7 ματς. Στον αντίποδα, η Σαρλερουά μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το εντός έδρας ματς με τη Μουσκρόν (2-0), καθώς η ανωτερότητα απ’ τον αντίπαλο ήταν εμφανής. Ήταν η καλύτερη απάντηση μετά τον εντός έδρας αποκλεισμό απ’ την Γκενκ στο Κύπελλο, με τις «ζέβρες» να διευρύνουν το αήττητο ρεκόρ τους στο πρωτάθλημα στα τέσσερα ματς (3-1-0), ενώ στο μεσοδιάστημα έδωσαν και το ματς με τη Σταντάρ Λιέγης που διεκόπη και υπάρχει αναμονή για την απόφαση. Στους 34 πόντους οι φιλοξενούμενοι, ανέβηκαν στην 4η θέση και το -1 απ’ την Άντερλεχτ, στο -2 απ’ τη Ζούλτε Βάρεγκεμ και στο -3 απ’ την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ. Το μομέντουμ είναι με τη Σαρλερουά και θα την επιλέξουμε, με την κάλυψη του DNB.

Εύκολη νίκη για Λας Πάλμας

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Λας Πάλμας – Ουέσκα, όπου επιλέγουμε το -1 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.95 (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση που η Λας Πάλμας κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Εάν η Λας Πάλμας κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε). Ισχνό το προβάδισμα πρόκρισης που απέκτησε η Λας Πάλμας με το ισόπαλο 2-2 του πρώτου αγώνα (λόγω της ισχύος του εκτός έδρας γκολ), καλείται σήμερα να «τελειώσει τη δουλειά» και να πάρει το εισιτήριο για τους «16». Δε διανύει, βέβαια, την καλύτερή της περίοδο στη φετινή σεζόν, αφού έρχεται από ένα σερί 0-2-1 σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβισιόν. Τα ισόπαλα 1-1 κόντρα σε Αλαβές (εκτός) και Λεγκανές (εντός) συνοδεύθηκαν από το ατυχές 1-0 του Σαββάτου στο «Βιθέντε Καλδερόν». Η Ουέσκα, από την πλευρά της, διαθέτει ένα συμπαγές και πειθαρχημένο σύνολο και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση της Σεγούντα Ντιβισιόν (εντός της ζώνης των πλέι οφ). Παραμένει αήττητη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, έχοντας πάρει τις εκτός έδρας ισοπαλίες με σκορ 1-1 κόντρα σε Τενερίφη και Λούγκο κι έχοντας «διαλύσει» εντός έδρας την UCAM Μούρθια με 5-2. Σημειώστε, δε, ότι έχουν λήξει ισόπαλα τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της (έχει σκοράρει στα 4/5 ματς). Από την κερκίδα θα παρακολουθήσει το σημερινό ματς ο κόουτς Ανκέλα (λόγω τιμωρίας), που έχει τις απουσίες των τραυματιών Ναγκόρε και Χάβι Χιμένεθ. Λογική επιλογή ο εύκολος άσσος της Λας Πάλμας.

Χαμηλό σκορ στο ΣΕΦ

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας, όπου επιλέγουμε το Under 151.5 σε απόδοση 1.90. Οι τρεις συνεχόμενες νίκες του Ολυμπιακού, επί Νταρουσάφακα, Ούνιξ και Ζαλγκίρις, έχουν «στρώσει» πάρα πολύ την βαθμολογική θέση του Ολυμπιακού που τώρα με το ρεκόρ 8-4 ισοβαθμεί στις θέσεις 2-5 με τις Μπασκόνια, Ρεάλ και Φενέρ, πίσω μόνο από την πρώτη αχτύπητη ΤΣΣΚΑ του 11-1. Άνετος υποδέχεται απόψε τον Ερυθρό Αστέρα αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει τον πρωταθλητή Σερβίας που παρά την αποδυνάμωσή του το καλοκαίρι έχει κάνει καλή ομάδα και φέτος δείχνει ισχύ και εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς τον Χάκετ, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, τον Πρίντεζη που δεν έχει τελικά κάτι το άκρως σοβαρό αλλά δεν μπορεί να παίξει απόψε και η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη είναι εξαιρετικά αμφίβολη αν και προφυλάχθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αν και στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ το σκορ ξέφυγε, δεν παύει να είναι δεδομένο ότι ο Σφαιρόπουλος ζητάει από τους παίκτες του σκληρή άμυνα αλλά εκείνοι παίζουν με μεγαλύτερη ενέργεια στο συγκεκριμένο τομέα όταν παίζουν εντός. Εντός ο Ολυμπιακός δέχεται 70 πόντους ανά αγώνα και εκτός δέχεται 80 πόντους ανά αγώνα ενώ ο Αστέρας εκτός σκοράρει 72.5 έναντι των 76 που σκοράρει εντός. Η καλύτερη επιλογή είναι το Under 151.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δέιτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE