ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις για Κουρμπέλη

Τι ζητάει ο Αστέρας, τι αντί - προτείνει ο Παναθηναϊκός και ποιο είναι το ποσοστό μεταπώλησης που θέλουν να βάλουν οι "πράσινοι". Σύμμαχος ο Έλληνας μέσος, που επιθυμεί να πάρει μεταγραφή στο τριφύλλι

Προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις για Κουρμπέλη

Υπερβολικό ακούγεται στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού το ποσό των 500.000 ευρώ που ζητάει ο Αστέρας Τρίπολης για την παραχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη. Οι “πράσινοι” ναι μεν θέλουν να αποκτήσουν τον Έλληνα αμυντικό μέσο, αφού αρέσει πολύ στον Μαρίνο Ουζουνίδη, όμως δεν είναι διατεθειμένοι να ανέβουν πάνω από τις 250-300.οοο ευρώ.

Μάλιστα, στην πρόταση που σκοπεύουν να κάνουν προς τους Αρκάδεςς αναμένεται να βάλουν κι ένα ποσό μεταπώλησης αρκετά μεγάλο ώστε να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή που αποτελεί προτεραιότητα για τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Σύμμαχος του Παναθηναϊκού είναι ο ίδιος ο παίκτης, που θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...