ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Στήριγμα ο άσσος της Σεντ Ετιέν

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Στήριγμα ο άσσος της Σεντ Ετιέν

Σαββατοκύριακο θυμίζει η σημερινή δράση στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, καθότι υπάρχει εμβόλιμη δράση σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Κύπρο. Θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά αναμετρήσεις από Γαλλία και Αγγλία, όπως επίσης και το παιχνίδι Φενέρμπαχτσε – Νταρουσάφακα για την Ευρωλίγκα. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Μιλάει το «Ζοφρουά Γκισάρ»

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος με την αναμέτρηση Σεντ Ετιέν – Νανσί, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.10. Όλα «στράβωσαν» απ’ την αρχή για τη Σεντ Ετιέν το Σάββατο εκτός έδρας κόντρα στη Λοριάν. Πήγε να παίξει με πάρα πολλές απουσίες στη Βρετάνη και είδε τον γκολκίπερ Μουλέν να αποβάλλεται στο 10’ και να αλλάζει πλήρως τις ισορροπίες. Με τον 18χρονο Μαϊσονάλ να κάνει ντεμπούτο κάτω απ’ τα δοκάρια και τους «στεφανουά» με 10 παίκτες, ήταν δεδομένο ότι η πίεση της Λοριάν θα ήταν ασφυκτική, όπως και έγινε, με τους γηπεδούχους να έχουν δύο δοκάρια και αρκετές χαμένες φάσεις. Τελικώς, προηγήθηκαν στο 39’, είχαν τον πλήρη έλεγχο και ουσιαστικά δεν κινδύνευσαν ποτέ. Δεύτερη σερί ήττα μετά την αναπάντεχη «σφαλιάρα» εντός έδρας κόντρα στη Νανσί (0-1) στο Λιγκ Καπ, η Σεντ Ετιέν σήμερα «καίγεται» για τη νίκη, καθώς έχει μείνει στους 25 πόντους και την 9η θέση. Άλλαξε για ακόμη μια φορά αποτέλεσμα από αγωνιστική σε αγωνιστική, είναι χαρακτηριστικό ότι μετράει ρεκόρ 6-7-5, είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Υποχρέωση το «τρίποντο» για τους γηπεδούχους, που κέρδισαν μόλις δύο φορές στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (2-3-3), πήραν μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια (1-3-1).

Απ’ την άλλη, τρίτο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι σήμερα για τη Νανσί, δεύτερο εναντίον της Σεντ Ετιέν, της οποίας επιβλήθηκε 0-1 στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ πριν από μια εβδομάδα. Ακολούθησε το εκτός έδρας 1-1 με την Τουλούζ για την ομάδα της Λωραίνης, ένα θετικό αποτέλεσμα που ωστόσο είχε πικρή γεύση, καθότι διαμορφώθηκε με γκολ του αντιπάλου στο 85’. Ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του κόουτς Κορέα, που προηγήθηκε δίκαια στο 33’ και είχε προϋποθέσεις για το 0-2, δεν το έκανε και στο φινάλε «πλήρωσε» την υπεροπλία της Τουλούζ σε ύψος και κορμιά. Σε ανοδική τροχιά το τελευταίο χρονικό διάστημα η Νανσί, οι περισσότερες εμφανίσεις της είναι θετικές, ενώ οι μοναδικές της ήττες έχουν έρθει από την Παρί Σεν Ζερμέν εντός έδρας και από τις Μονακό και Μαρσέιγ εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ιδιαίτερα αδύναμη μακριά απ’ το γήπεδο της, όπου μετράει ρεκόρ 1-4-4 με επιμέρους γκολ 4-14, σκόραρε μόλις 2 γκολ στις εφτά τελευταίες εξόδους της (0-4-3). Θα πάμε με τον άσσο.

Προβάδισμα νίκης για Πλίμουθ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Νιούπορτ – Πλίμουθ, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 1.80. Άντεξε στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην ισχυρή Πλίμουθ και μετά το 0-0 της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης η Νιούπορτ θα δώσει τα ρέστα της για την υπέρβαση. Γνωρίζει φυσικά πως η σημερινή αποστολή είναι εξαιρετικά δύσκολη κόντρα στην πρωτοπόρο της Λιγκ 2, την ίδια στιγμή που ίδια βρίσκεται στον πάτο της κατηγορίας. Απογοητεύει με τις εμφανίσεις της γνώρισε βαριά ήττα με 3-1 από την Κρόουλι στο τελευταίο παιχνίδι της και συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας αντίθετα τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Απ’ την άλλη, η Πλίμουθ πέρασε νικηφόρα το Σάββατο από την έδρα της Άκρινγκτον της οποίας επικράτησε με 0-1. Δεύτερη σερί νίκη για την Πλίμουθ που διατήρησε το μηδέν για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, ενώ επέστρεψε στην κορυφή της Λιγκ 2. Η καλύτερη αλλά και μια από τις πιο σταθερές ομάδες μέχρι στιγμής της κατηγορίας, αντιμετωπίζει σήμερα την ουραγό Λιγκ2, έχοντας τον τίτλο του απόλυτου φαβορί. Μάλιστα επικράτησε με 1-3 της Νοτς Κάουντι φέτος στο πρωτάθλημα και ψάχνει και σήμερα κάτι ανάλογο. Δίνουμε προβάδισμα νίκης στους φιλοξενούμενους.

Με το NG στη Ρουμανία

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Τάργκου – Τιμισοάρα, όπου επιλέγουμε το NG σε απόδοση 1.85. Να συνδυάσει επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, θέλει η Τάργκου Μούρες. Η ομάδα του Νταν Αλέξα πραγματοποιεί μια πολύ κακή χρονιά μέχρι τώρα, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση, πάνω μόνο από τη σημερινή της αντίπαλο. Προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στο τελευταίο από αυτά, φιλοξενήθηκε από την Βολουντάρι, στην έδρα της οποίας και ηττήθηκε με σκορ 3-0, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από το κύπελλο. Το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Παντούρι δεν ματαιώθηκε, εξαιτίας του πάγκου στον αγωνιστικό χώρο. Στο Λιγκ Καπ μετράει δυο προκρίσεις μέχρι τώρα, κόντρα σε Γκαζ Μετάν (0-2) και Κλουζ (4-5). Σε ακόμη χειρότερη κατάσταση από τη σημερινή της αντίπαλο, είναι η Τιμισοάρα, η οποία θέλει να πάση θυσία να βρεθεί στον τελικό του Λιγκ Καπ. Μετά από δυο σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η ομάδα του Ιόνουτ Πόπα φιλοξενήθηκε από την Στεάουα, για το πρωτάθλημα, από την οποία και ηττήθηκε με 1-0, δεχόμενη γκολ λίγο μετά το μισάωρο. Μετά και την ήττα της, η Τιμισοάρα παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας παράλληλα και τη χειρότερη άμυνα. Στο Λιγκ Καπ μετράει δυο προκρίσεις μέχρι τώρα, κόντρα σε Βιτορούλ (2-1) και Κονκόρντια (2-1). Περιμένουμε «κλειστό» ματς, λογική επιλογή το NG.

Θα γίνει «μάχη» στην Πόλη

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Νταρουσάφακα, όπου επιλέγουμε το +6.5 της Νταρουσάφακα σε απόδοση 1.90. Ένα από τα πολλά ντέρμπι της Πόλης διεξάγεται απόψε ανάμεσα στην Φενέρ του Ομπράντοβιτς και την Νταρουσάφακα του Μπλατ, με την Φενέρ να βρίσκεται δύο νίκες παραπάνω στην βαθμολογία. Η Φενέρ βρίσκεται εκεί που αναμενόταν αλλά συνεχίζει να παίζει μέτριο μπάσκετ γι’αυτό και σπάνια κάνει εύκολες νίκες. Η Νταρουσάφακα ανέβασε ψυχολογία με την άνετη νίκη επί της Ρεάλ και δεν θα πέσει αμαχητί απόψε αφού έχει την ποιότητα και την καθοδήγηση από τον πάγκο ώστε να αντιμετωπιστούν οι όποιες αποφάσεις του αντιπάλου προπονητή, του Ομπράντοβιτς. Οι ομάδες έχουν αναμετρηθεί δύο φορές φέτος, μία φορά στην περίοδο της προετοιμασίας που η Νταρουσάφακα νίκησε 65-75 και έπειτα για το τουρκικό πρωτάθλημα, στις 7 Νοεμβρίου, με την Φενέρ να επικρατεί 78-79 εκτός έδρας. Θα γίνει μεγάλη μάχη, μόνο το Νταρουσάφακα +6.5 αξίζει.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE