ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εισήγηση «Λύμπε» και μεταγραφή απ’ το… πάνω ράφι

Ο κορυφαίος φυσιοθεραπευτής στην Ελλάδα, Χρήστος Καρβουνίδης, επιστρέφει στον Παναθηναϊκό με τις ευλογίες του Νίκου Λυμπερόπουλου. Στο "τριφύλλι" και ο εργοφυσιολόγος, Γιάννης Κώτσης

Εισήγηση «Λύμπε» και μεταγραφή απ’ το… πάνω ράφι

Μεταγραφή από το… πάνω ράφι για τον Παναθηναϊκό. Έπειτα από εισήγηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο φυσιοθεραπευτής, Χρήστος Καρβουνίδης, που είχε εργαστεί και στο παρελθόν στους «πράσινους» (και συγκεκριμένα από το 1999 έως το 2002) επιστρέφει στην ομάδα. Ο Καρβουνίδης αποτελεί έναν από τους καλύτερους φυσιοθεραπευτές στην Ελλάδα, μετά τον Παναθηναϊκό είχε εργαστεί και στην ΑΕΚ, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν στην Εθνική ομάδα, όταν και αποχώρησε μετά τη φυγή του Γιώργου Καραγκούνη.

Όλη η… φουρνιά των Ελλήνων παικτών του Παναθηναϊκού (και όχι μόνο) εκείνης της εποχής πίνουν νερό στο όνομα του Καρβουνίδη, τον οποίο θεωρούν τον κορυφαίο στο είδος τους και δεν είναι τυχαίο πως και πριν από 1,5 χρόνο οι Φύσσας και Βόκολος είχαν προσπαθήσει να τον φέρουν στον Παναθηναϊκό, η υπόθεση είχε φτάσει σε πολύ προχωρημένο στάδιο, αλλά τελικά δεν υπήρξε συμφωνία. Ωστόσο, αυτή τη φορά και με τις… ευλογίες του Λυμπερόπουλου, η… μεταγραφή είναι οριστική και αναμένεται εντός των ημερών να ανακοινωθεί και επίσημα. Παράλληλα, θα προσληφθεί και ο εργοφυσιολόγος, Γιάννης Κώτσης, που έχει εργαστεί επί χρόνια στην Εθνική ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...