ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ

«Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τη δύσκολη νίκη κόντρα στη Μπασκόνια με 69-68, την εκπληκτική πρώτη περίοδο του που σημείωσε 19 πόντους και για τον λόγο που ο Παναθηναϊκός Superfoods πήρε τη νίκη.

«Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

Ο φόργουορντ/σέντερ του «τριφυλλιού», είχε την καλύτερη περίοδο της καριέρας του όπως ο ίδιος δήλωσε καθώς στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα μετρούσε 19 πόντους με 1/1 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 8/8 ελεύθερες βολές.

Συνολικά στο παιχνίδι ο Αμερικανός σημείωσε 23 πόντους, με 3/3 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 8/10 ελεύθερες βολές ενώ μάζεψε 5 ριμπάουντ και σημείωσε ένα κλέψιμο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Δύσκολο παιχνίδι μετά από ένα πολύ καλό ξεκίνημα τι συνέβη;

«Απλά βρήκα τον ρυθμό μου στην πρώτη περίοδο όμως γνωρίζαμε πως το παιχνίδι θα κριθεί στην άμυνά μας ειδικά μετά την δεύτερη κακή περίοδο που είχαμε. Βγήκαμε στο δεύτερο μέρος με καλύτερη άμυνα στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο και πραγματικά παίξαμε πολύ καλή άμυνα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.900 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήσουν ιδιαίτερα εύστοχος στο παιχνίδι σου απόψε, κάθε εύστοχο σουτ σου δίνει αυτοπεποίθηση να συνεχίζεις να σουτάρεις;

«Πάντα έχω αυτοπεποίθηση όταν ξεκινάω το παιχνίδι, ακόμη και αν τα σουτ μου είναι εύστοχα ή άστοχα. Απλά ήμουν εύστοχος και ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η ευστοχία μου και στα υπόλοιπα παιχνίδια της Ευρωλίγκα (γέλια)».

Στην πρώτη περίοδο σημείωσες 19 πόντους ήταν η καλύτερη της καριέρας σου;

«Αν δεν συμπεριλάβουμε τα παιχνίδια που συμμετείχα στο κινέζικο πρωτάθλημα, ναι».

Ότι καλό χτίσατε σαν ομάδα κυρίως με τη δική σου συμβολή, το γκρεμίσατε στη δεύτερη περίοδο τι συνέβη;

«Δεν μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι στη δεύτερη περίοδο. Ο κόουτς μας υπενθύμισε πως αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και τότε αντιστρέψαμε την κατάσταση και πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού».

Ο Παναθηναϊκός μετρά πλέον 9 νίκες σε 14 παιχνίδια και απομένει μία ακόμη αγωνιστική, για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, τι να περιμένουμε από την ομάδα φέτος;

«Ευελπιστώ να μετράμε 10 νίκες μέχρι το τέλος του χρόνου (γέλια). Παίζουμε με την Ούνιξ για το τέλος του πρώτου γύρου και πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, βρίσκουμε τα πατήματά μας και νιώθουμε καλά πλέον».

Ο τρόπος που κερδίσατε απόψε σας δίνει αυτοπεποίθηση για τα επερχόμενα παιχνίδια;

«Ναι, ειδικά μετά από το σερί που έχουμε κάνει έως τώρα που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Αυτό το σερί μας έχει διαμορφώσει, όμως ακόμη μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε ακόμη μια νέα ομάδα και είμαστε στα μισά της σεζόν».

Τέλος, τι ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό;  

«Γνωρίζαμε πως είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς και πως έπρεπε να παλέψουμε για τη νίκη. Αυτό κάναμε και έτσι πήραμε μια ακόμη σημαντική νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...