ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Happy New Gear: Λάβε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε πλούσια δώρα!

Το «πράσινο» τμήμα e-sports υποδέχεται το 2017 μοιράζοντας πλούσια δώρα σε όσους συμμετάσχουν στον διαγωνισμό που τρέχει από εχθές στην επίσημη σελίδα του στο facebook

Happy New Gear: Λάβε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε πλούσια δώρα!

Το τμήμα e-sports του Παναθηναϊκού… τρελάθηκε και μοιράζει δώρα σε όσους συμμετάσχουν στον διαγωνισμό που τρέχει από την Πρωτοχρονιά στην επίσημη σελίδα του στο facebook.

Εάν θες και εσύ να μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα εξής περιφερειακά: BlackWidow Ultimate tournament edition,  G810 Orion Spectrum, Rival 300 + QCK PAD bundle, Daedalus Apex, Rival 100, G430 Gaming Headset δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ σε αυτό το link όπου θα σου δοθούν οι οδηγίες συμμετοχής!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.