ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η απάντηση του Ηλία Μιχαλαριά στην Τσιλιγκίρη (pic)

Ο γενικός γραμματέας του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, έδωσε με τον δικό του τρόπο απάντηση στα λεγόμενα της Χριστίνας Τσιλιγκίρη, μέσω facebook χρησιμοποιώντας αυτούσια μια φράση του Γεωργίου Ανδριανόπουλου

Η απάντηση του Ηλία Μιχαλαριά στην Τσιλιγκίρη (pic)

H ανάρτηση του Ηλία Μιχαλαριά:

«Πέρα από την αδιαμφισβήτητη ιστορική αλήθεια του βιβλίου «Και χιλιάδες τίτλοι» που εκδόθηκε πρόσφατα και ουσιαστικά καταβαραθρώνει το οικοδόμημα του σύγχρονου Ολυμπιακού, απλώς υπενθυμίζουμε μια δήλωση που είχε κάνει ο αείμνηστος Γεώργιος Ανδριανόπουλος, όταν ήταν Πρόεδρος του ΟΣΦΠ: 

«Σαν εκπρόσωπος επίσημος του Ολυμπιακού θα ήθελα να αναγνωρίσω την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού, ο οποίος υπήρξε και παραμένει πρωτοπόρος των αθλητικών εκδηλώσεων του τόπου μας και αποτελεί τον Σύλλογον των πρωταθλητών, την πεμπτουσίαν του Ελληνικού Αθλητισμού. Και δικαίως θα πρέπει να αποτελή πάντοτε παράδειγμα προς μίμησιν δι’ όλους ημάς τους υπολοίπους και θα είναι τιμή και υποχρέωσις κάθε ελληνικού αθλητικού σωματείου, να προσπαθήση να πλησιάση το αδιαφιλονίκητο μεγαλείο του ΠΑΟ.»

Είναι προφανές πως η βαρύτητα των λεγομένων του Γεώργιου Ανδριανόπουλου είναι πολύ μεγαλύτερη από τα λεγόμενα των υπαλλήλων της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καλή χρονιά σε όλους!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...