ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η Τσιλιγκίρη αγνοεί την ιστορία και προκαλεί ξανά τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Η υπεύθυνη επικοινωνίας του ερασιτέχνη Ολυμπιακού αποκάλεσε ψεύτικο τον ύμνο του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, διαβάζοντας προφανώς λανθασμένα ακόμα και το χαρτάκι που της έδωσαν για να τα πει

Η Τσιλιγκίρη αγνοεί την ιστορία και προκαλεί ξανά τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Η γενική γραμματέας και υπεύθυνη επικοινωνίας του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, βγήκε για ακόμα μια φορά και προκάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Αυτή τη φορά μιλώντας για τίτλους και λέγοντας πως ο ύμνος της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας είναι ψέμα. Προφανώς της Τσιλιγκίρη δεν της διάβασαν σωστά το… ποίημά της και δεν της έδειξαν τα στατιστικά στοιχεία με τους συνολικούς τίτλους όλων των συλλόγων, ώστε να διαπιστώσει ότι ο Παναθηναϊκός είναι μακράν ο μεγαλύτερος σύλλογος στη χώρα.

Το Panathinaikos24.gr έχει όλα τα ΑΛΗΘΙΝΑ στοιχεία στη διάθεσή του που αποδεικνύουν πως η Χριστίνα Τσιλιγκίρη λέει ΨΕΜΜΑΤΑ και δεν γνωρίζει την ιστορία όχι μόνο του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, αλλά ούτε καν του συλλόγου που εκπροσωπεί. Και μπορεί να της τα παραθέσει όποτε το θελήσει.

Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε και τις προκλήσεις της εναντίον του κόσμου του Παναθηναϊκού εδώ

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.003 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...