ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ
«Πρώτος σε τίτλους και πολυνίκης είναι ο Παναθηναϊκός»!

Οι προκλητικές και άστοχες δηλώσεις της Χριστίνας Τσιλιγκίρη, αναφορικά με τον ύμνο του Παναθηναϊκού αλλά και τους τίτλους του συλλόγου δεν πέρασαν αψήφιστα από τους «πράσινους»

Η επιλογή της Χριστίνας Τσιλιγκίρη να εκτεθεί (για άλλη μια φορά) δημοσίως, αγνοώντας προφανώς την ιστορία του συλλόγου αλλά και τα καταγεγραμμένα στατιστικά στοιχεία προκάλεσε αντιδράσεις.

Στον Παναθηναϊκό σχολιάζουν τις άστοχες δηλώσεις της Τσιλιγκίρη τονίζοντας πως: «Πρώτος σε τίτλους και πολυνικης ειναι ο Παναθηναϊκος, 2ος ο Πανελληνιος και 3ος ο ΟΣΦΠ!», προσθέτοντας επίσης πως: «στο βιβλίο «Και χιλιάδες τίτλοι» υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και τα αδιάσειστα ντοκουμέντα περί αυτού του ζητήματος».

Πάντως και εμείς από την πλευρά μας, ως Panathinaikos24.gr, προτείναμε στην Χριστίνα Τσιλιγκίρη να διαβάσει το εν λόγω βιβλίο, προκειμένου να κατανοήσει την άστοχη φύση της δήλωσής της!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: Hλεκτρονικό κατάστημα cosmossport.gr. H Νο1 επιλογή για την αγορά επώνυμων αθλητικών ειδών! Ψήνεσαι για burger ;

Νέο success story από το Athlenda!
Ο Petar, 22χρονος guard από το Fyrom υπογράφει με τον Ιταλό agent Andrea Cesaroni και ξεκινά ένα νέα ευρωπαϊκό «ταξίδι» στην καριέρα του!
✔ Ακολούθησε το παράδειγμα του και στο Athlenda!
#successstories #athlenda #newtalent

#hot now