ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

Άλλοι μιλούν με ντοκουμέντα κι άλλοι με κραυγές!

Στις επιθέσεις και τις άναρθρες κραυγές της Τσιλιγγίρη και του Καραπαπά απαντά η ίδια η ιστορία και τα όσα έχει καταφέρει ο Παναθηναϊκός στην 109άχρονη πορεία του. Γράφει ο Ψυχίατρος

Άλλοι μιλούν με ντοκουμέντα κι άλλοι με κραυγές!

Ειλικρινά δεν μπορούμε να ψυχανεμιστούμε τι συμβαίνει εκεί στον Πειραιά και επιχειρούν ξαφνικά και αναίτια να δυναμιτίσουν το κλίμα, φωνάζοντας και… κραυγάζοντας εναντίον της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ αλήθειας!

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη, θεώρησε πως είναι φυσιολογικό να τα βάζεις με τον Παναθηναϊκό και δη με τους τίτλους του. Οι δηλώσεις της στο «ΦΩΣ» αγκάλιασαν όλους τους ιστορικά «τυφλούς» Έλληνες, καθώς οι γνωρίζοντες ιστορία και οι έχοντες τις σωστές πληροφορίες γνωρίζουν πως ο σύλλογος κατέχει τα πρωτεία όσον αφορά τους τίτλους.

Τουλάχιστον, ο Παναθηναϊκός έδειξε για άλλη μια φορά το ήθος του και απάντησε στην Τσιλιγκίρη με την ευγένεια και το θάρρος που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Οι «κόκκινες» κραυγές βρήκαν απέναντί τους ένα «πράσινο» τείχος αλήθειας και ψυχραιμίας, το οποίο βέβαια το ενισχύουν τα ντοκουμέντα, πολλά εξ αυτών, καταγεγραμμένα στο βιβλίο «Και Χιλιάδες Τίτλοι».

Από την πρώτη στιγμή, ο σύλλογος αντίκρουσε επιτυχημένα τις αναίτιες κατηγορίες της εν λόγω κυρίας, αντιπαρατάσσοντας την ιστορική αλήθεια. «Το βιβλίο και χιλιάδες τίτλοι που εκδόθηκε πριν λίγες εβδομάδες έχει αποτυπώσει πλήρως  την ιστορία των συλλόγων που κατατάσσει τον Παναθηναϊκό ως τον πλέον πολυνίκη σύλλογο στη χώρα με 1491 τίτλους στα 109 χρόνια ιστορίας του με δεύτερο τον Πανελλήνιο και τρίτο τον Ολυμπιακό. Οτιδήποτε άλλο είναι περιττό».

 Απλά, σταράτα, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ, όπως αρμόζει στην ιστορία ενός συλλόγου τέτοιου μεγέθους.

Η κυρία Τσιλιγκίρη, όπως και ο Κώστας Καραπαπάς λειτουργούν με συγκεκριμένο τρόπο και οι παρεμβάσεις τους είναι στοχευμένες, έχοντας σκοπό να πλήξουν το κύρος του Παναθηναϊκού. Όμως, όπως μαθαίναμε και στο σχολείο «scripta manent» που λέγανε και οι Λατίνοι, δηλαδή τα γραπτά και τα ντοκουμέντα είναι αυτά που ορίζουν την ιστορία μιας κατάστασης. Αυτά είναι που «γκρεμίζουν» κάθε προσπάθεια άθλιας προπαγάνδας από πλευράς Ολυμπιακού.

Εμείς, ως Παναθηναϊκοί θα συνεχίσουμε στον μοναδικό δρόμο, που επιβάλλει το ύφος μας, η κουλτούρα μας, η ιστορία μας. Σε αυτόν του καθημερινού αγώνα και της αλήθειας. Και θα μιλάμε πάντα με ευπρέπεια, με ντοκουμέντα, αποδείξεις και φυσικά έχοντας επιχειρήματα. Αφήνοντας άλλες να ουρλιάζουν και άλλους να μιλούν με ύβρεις για κρεμες και λοιπές χαζομάρες επιπέδου δημοτικού…

Καλή χρονιά σε όλες και όλους με υγεία, χαρά και Παναθηναϊκό επίπεδο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE