Η Τοξοβολία στην «Κιβωτό του Κόσμου»!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την επίσημη δράση της για το 2017 η ομάδα Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. καθώς την Δευτέρα 2 Ιανουάριου 2017,  αντιπροσωπεία του τμήματος  επισκέφτηκε για άλλη μια φορά την “Κιβωτό του Κόσμου”, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του Συλλόγου.  

Οι αθλητές του Τριφυλλιού βρέθηκαν  στις εγκαταστάσεις του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, στον Κολωνό και παρέδωσαν 15 κιβώτια τροφίμων μακράς διάρκειας που είχαν συγκεντρώσει τις τελευταίες ημέρες.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το άθλημα της τοξοβολίας και πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική προπόνηση με συμμέτοχη  περίπου 60 παιδιών που λαμβάνουν μέρος στα  προγράμματα της “Κιβωτού”.  Η ικανοποίηση των μικρών μας φίλων αλλά και όλων των παρευρισκομένων  ήταν έκδηλη,  με τη νέα χρονιά να ξεκινάει με τη γνωριμία με ένα συναρπαστικό άθλημα.

 

tooo

 

 

 

TOO

 

 

 

15824708_10211386392886646_818454290_oΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: Ψήνεσαι για πίτσα ; Παραγγείλετε delivery από περισσότερα από 200 εστιατόρια και όλες τις κορυφαίες αλυσίδες όπως Pizza Fan, KFC, Pizza Hut και Πίττα του Παππού

Νέο success story από τo Αthlenda!
Ο Χρήστος, 20 ετών, ήταν ένας από τους τυχερούς που συμμετείχαν σε τουρνουά ταλέντων στην Ιταλία!
✔ Ακολούθησε το παράδειγμά του και στο Athlenda!
#successstories #Athlenda #talentcamp

#hot now