ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

«Καρέ» των μικρών επί του Αστέρα

Η Κ17 του Παναθηναϊκού, πέτυχε μια επιβλητική νίκη, επί της αντίστοιχης του Αστέρα με 4-1, σε ένα ματς που διεκόπη, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

«Καρέ» των μικρών επί του Αστέρα

Στους τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή (ΑΕΚ), με ένα ματς λιγότερο, πλέον ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με  4-1 του Αστέρα Τρίπολης, με το ματς να διακόπτεται στο 55΄(1-1 το σκορ) λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Μετά την επανέναρξη του ματς, στο 82΄ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-1 (Σούλτσε), με τους Καλομοίρη (87΄) και Εμμανουηλίδη (89΄) να διαμορφώνουν το τελικό 4-1.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παλασκώνης, Ζωγραφάκης, Μανιδάκης, Πογιάννης, Θεοδωράκης, Εμμανουηλίδης,Σκεντεράι, Σούλτσε, Καλομοίρης, Μιχαήλ. Έπαιξαν και οι Φραντζέσκος, Σπίνος, Μαντζώρος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE