ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο καυτός Γενάρης του Παναθηναϊκού

Ο πρώτος μήνας του νέου έτους, δεν είναι απλά δύσκολος για τον Παναθηναϊκό Superfoods, αλλά σκέτος Γολγοθάς... αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά στο πρόγραμμα των πέντε επόμενων αγωνιστικών της Ευρωλίγκας για το 2017.

Ο καυτός Γενάρης του Παναθηναϊκού

Ή τώρα ή ποτέ, θα μπορούσε να πει κανείς, αναφορικά με την πρόκριση και το πλασάρισμα του Παναθηναϊκού Superfoods στην κατάταξη της regular season της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» μετά την ήττα στο Καζάν, μπήκαν σε… μπελάδες και πλέον μέσα σε ένα μήνα, θα παίξουν πέντε ντέρμπι, με την κάθε νίκη ή ήττα να έχει καθοριστική σημασία.

Αρχής γενομένης από το «αιώνιο ντέρμπι», την Παρασκευή στο ΣΕΦ, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα πρέπει μέσα σε 20 μέρες να αντιμετωπίσει και τις Εφές, Φενέρ, Μπαρτσελόνα και Ερυθρό Αστέρα, σε ένα πρόγραμμα-φωτιά, που θα κρίνει όχι μόνο το πλασάρισμα, αλλά και την πρόκριση στα play off.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.770 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά:

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (6/1)

Παναθηναϊκός-Αναντολού Εφές (13/1)

Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός (19/1)

Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα (24/1)

Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός 26/1

Η βαθμολογία μετά τον πρώτο γύρο:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 12-3

Ρεάλ Μαδρίτης: 10-5

Ολυμπιακός: 10-5

Μπασκόνια: 10-5

Παναθηναϊκός Superfoods: 9-6

Φενέρμπαχτσε: 9-6

Νταρουσάφακα: 8-7

Ερυθρός Αστέρας: 7-8

Αναντολού Εφές: 7-8

Μπαρτσελόνα Lassa: 7-8

Μπάμπεργκ: 6-9

Ζαλγκίρις: 6-9

Ούνιξ Καζάν: 6-9

Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ: 5-10

Ολύμπια Μιλάνο: 4-11

Γαλατάσαραι: 4-11

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...