ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Άσσοι για Λάρισα και Τότεναμ

Σήμερα «σερβίρεται» το κυρίως «πιάτο» της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η «μάχη» του Λονδίνου ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ πρόταση προκύπτει και απ’ το Eurocup.

Στοίχημα: Άσσοι για Λάρισα και Τότεναμ

Σήμερα «σερβίρεται» το κυρίως «πιάτο» της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η «μάχη» του Λονδίνου ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ πρόταση προκύπτει και απ’ το Eurocup. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Λάρισα – Βέροια, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.85. Με «τελικό» ξεκινάει το 2017 για τη Λάρισα, που δεν μπορεί να σκέφτεται τίποτα λιγότερο απ’ τη νίκη κόντρα στη Βέροια. Οι Θεσσαλοί έκλεισαν τη χρονιά με το εντός έδρας 0-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό, παιχνίδι όπου είχαν πρωτοβουλία, καλύτερες ευκαιρίες απ’ τον αντίπαλο, έπαιξαν με αριθμητικό πλεονέκτημα απ’ το 81’, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Ήταν η πέμπτη σερί αγωνιστική που δεν κερδίζουν (0-2-3) και δεύτερο σερί ματς που δε σκοράρουν, έχουν μείνει στην 14η θέση με 10 πόντους, πολύ χαμηλότερα απ’ ότι περίμεναν. Ενισχυμένη θα παρουσιαστεί σήμερα η Λάρισα, καθώς στην αποστολή βρίσκονται οι νεοαποκτηθέντες Θεοδωρόπουλος, Ικάουνιεκς, Τικίτο, Γκαγέχο και Μασαλέσα.

Απ’ την άλλη, ολοταχώς προς τον υποβιβασμό πορεύεται η Βέροια, που έκλεισε το 2016 ως η χειρότερη ομάδα της Σούπερλιγκ. Οι Βεροιώτες έμειναν για ακόμη μια φορά μακριά απ’ το γκολ (8η σε 12 αγωνιστικές) στο εντός έδρας 0-4 απ’ την Ξάνθη, παραμένουν η χειρότερη επίθεση της Σούπερλιγκ με 5 γκολ σε 12 ματς. Η ομάδα της Ημαθίας πορεύεται χωρίς νίκη στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές (0-5-4), έχει γενικά κακή εικόνα, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι και αν συνεχίσει έτσι δύσκολα θα αποφύγει τις δυσάρεστες καταστάσεις στο φινάλε της σεζόν. Προς το παρόν οι αλλαγές στο ρόστερ είναι μόνο προς την έξοδο, καθώς παρελθόν είναι οι Ναβαλόφσκι, Μαραγκός, Μεληκιώτης, Σισίνιο, Παπαστεριανός και Αντονις, το τελευταίο του παιχνίδι θα δώσει σήμερα ο Κάλβο, που ζήτησε να επιστρέψει στην Ισπανία, ενώ αβέβαιο είναι και το μέλλον του Καπετάνου (είναι στην αποστολή). Λογική επιλογή ο άσσος.

Προβάδισμα στην Τότεναμ

 

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με την αναμέτρηση Τότεναμ – Τσέλσι, όπου επιλέγουμε το 1 DNB σε απόδοση 2.00. Με ένα μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι ολοκληρώνεται η 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η Τότεναμ υποδέχεται στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» την Τσέλσι, θέλοντας να… αποδειχθεί αφιλόξενη. Δεν έχουν ξεχάσει τα «σπιρούνια» τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκαν στον πρώτο γύρο, όταν και προηγήθηκαν στο σκορ και δέχθηκαν στη συνέχεια την ανατροπή. Σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα του Ποκετίνο, έρχεται από τις διαδοχικές νίκες επί των Χαλ (3-0), Μπέρνλι (2-1), Σαουθάμπτον (1-4) και Γουότφορντ (1-4). Μάλιστα, με ενδεχόμενη σημερινή νίκη προσπερνά την Άρσεναλ, «πιάνει» τη Σίτι στην 3η θέση και πλησιάζει στο -2 από τη Λίβερπουλ. Σημειώστε ότι η Τότεναμ έχει συνδυάσει με νίκες τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, σκοράροντας συνολικά 13 γκολ σε αυτό το «καρέ» αγώνων.

Η Τσέλσι, από την πλευρά της, θέλει να δώσει συνέχεια στη φρενήρη πορεία της. Ούτε η Στόουκ κατάφερε να σταματήσει το «τρένο» του Κόντε, αν και το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε αρκετά δύσκολα. 13 συνεχόμενες νίκες έχουν πανηγυρίσει οι «μπλε» και με σημερινό διπλό ανοίγουν ακόμη περισσότερο την «ψαλίδα» από τους διώκτες τους. Τονίζουμε, επίσης, ότι το ματς με τη Στόουκ είναι το μοναδικό από την τελευταία πεντάδα αγώνων πρωταθλήματος, στο οποίο δέχθηκαν γκολ. «Η Τότεναμ αποτελεί ακόμα μία πρόκληση για εμάς. Της αρέσει να παίζει από πίσω, να ασκεί μεγάλη πίεση και να έχει την κατοχή της μπάλας. Πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Μπορεί το «διπλό» η Κόρδοβα

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Αλκορκόν – Κόρδοβα, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.45. Οι δύο μοναδικοί εκπρόσωποι της Σεγούντα Ντιβισιόν στη φάση των «16» του φετινού Κυπέλλου Ισπανίας κληρώθηκαν… μεταξύ τους. Εξαιρετικά ενδιαφέρον το ζευγάρι, με την Αλκορκόν να ψάχνει σήμερα και μία έμμεση εκδίκηση για το ατυχές 0-1 του πρωταθλήματος. Μεγάλη από όλες τις απόψεις η πρόκριση επί της Εσπανιόλ στη φάση των «32», ενώ παράλληλα οι Μαδριλένοι παραμένουν αήττητοι στα επτά τελευταία «εντός» για όλες τις διοργανώσεις (5-2-0). Η Κόρδοβα, από την πλευρά της, έκανε κι αυτή την έκπληξη στη φάση των «32», αποκλείοντας τη Μάλαγα με δύο νίκες (2-0 και 3-4). Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αφού έχει συνδυάσει και με νίκες τα 2/3 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Μάλιστα, αμφότερα τα τρίποντα ήρθαν εκτός έδρας με σκορ 1-2 (επί Ρέους και Οβιέδο). Αρκετά τα προβλήματα στην αμυντική γραμμή, με τους Ντέιβιντ και Ροδάς να παραμένουν στα πιτς και τον Μπιζιμίν να μην είναι διαθέσιμος. Στο Κόπα Άφρικα ο κίπερ Ραζάκ, στα πιτς και ο μέσος Μάρκοβιτς, ενώ έχει εξασφαλίσει άδεια από την ομάδα ο μπακ-χαφ Μπέργκντιχ. Δίνουμε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στηρίζουμε Λοκομοτίβ Κουμπάν

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Γκραν Κανάρια – Λοκομοτίβ Κουμπάν για το Eurocup, όπου επιλέγουμε το +7.5 της Λοκομοτίβ σε απόδοση 1.97. Ο όμιλος Ε αποτελείται από τρεις ισπανικές ομάδες, Γκραν Κανάρια, Μούρθια, Φουενλαμπράδα, και τη ρωσική Λοκομοτίβ Κουμπάν και τα φαβορί για την κατάληψη των δύο πρώτων θέσεων είναι οι αποψινές αντίπαλοι στο Λας Πάλμας, Γκραν Κανάρια και Λοκομοτίβ Κουμπάν. Η Γκραν Κανάρια βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην ACB, τα πρόσφατα 98-80 και 74-61 επί Μπανταλόνα και Μπασκόνια αντίστοιχα, το 70-102 επί της Μανρέσα, το 86-82 επί της Σαραγόσα ενώ αμέσως πριν είχε ηττηθεί στη λήξη από την Μπαρτσελόνα με 79-78. Η Λοκομοτίβ Κουμπάν από την άλλη επιτέλους παίζει καλό μπάσκετ και ο λόγος είναι απλός, έφυγε από την ομάδα ο Κατσικάρης και την ανέλαβε ο Σέρβος προπονητής Ομπράντοβιτς. Από τότε που έφυγε ο Κατσικάρης η Κουμπάν έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές, στην παράταση έχασε «δικό» της ματς από την Ουλμ με 105-101, δέχθηκε τρίποντο από τον Ντιότ για να χάσει στη λήξη από την πανίσχυρη Βαλένθια και στα υπόλοιπα ματς έχει νικήσει πανεύκολα εκείνους τους αντιπάλους που έπρεπε. Όμως, τα αληθινά «παράσημα» του Ομπράντοβιτς ήταν η τεράστια νίκη επί της ΤΣΣΚΑ με 83-74, η συντριβή της Κουμπάν με 88-68 και η νίκη 62-68 στην πάρα πολύ δύσκολη έδρα της Ζενίτ. Από εδώ και πέρα δεν πρέπει να υποτιμά κανείς την Κουμπάν, εξ αρχής ο Κατσικάρης είχε στην διάθεσή του πολύ δυνατό ρόστερ επομένως ή η δουλειά του ήταν αναποτελεσματική ή οι παίκτες ήθελαν να τον διώξουν. Ό,τι κι αν συνέβη, το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή η Κουμπάν αξίζει προσοχής, μπορεί να αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες της διοργάνωσης και πολλές από εκείνες της Euroleague και ξεκινάμε τη «στήριξη» με την επιλογή Λοκομοτίβ Κουμπάν +7.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE