ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η ατομική κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Διαβάστε την κριτική του Panathinaikos24.gr για την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού στο σημερινό παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.

Η ατομική κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Βλαχοδήμος: Είχε 2-3 καλές επεμβάσεις που κράτησαν τον Παναθηναϊκό, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στη φάση του γκολ δεν μπορούσε να αντιδράσει, αφού ήταν από κοντινή απόσταση και έπεσε «θύμα» της ασυνεννοησίας των συμπαικτών του μέσα στην περιοχή

Μέστο: Είναι εγκληματικό να βγάλει ο Παναθηναϊκός όλο τον Γενάρη με τον Μέστο ως δεξί μπακ, λόγω της απουσίας του Κουλιμπαλί στο Κόπα Άφρικα. Ο Ιταλός δεν μπορεί. Θέλει, αλλά δεν μπορεί πλέον. Τα ανεβάσματά του δεν καταλήγουν πουθενά, αμυντικά έχει πολλά προβλήματα αν βρεθεί γρήγορος παίκτης και δεν είναι τυχαίο ότι ο Παράσχος τον «σημάδεψε».

Κουτρουμπής: «Έφαγε» δύο ντρίπλες στο πρώτο ημίχρονο, που δεν στοίχισαν στον Παναθηναϊκό. Του έλλειψε η χημεία με τον Τελάντερ, καθώς δεν έχει συνηθίσει να παίζει μαζί του. Δεν βοήθησε όπως άλλες φορές στο ανέβασμα της μπάλας από τα μετόπισθεν και είχε προβλήματα όταν ο αντίπαλος πήγαινε πρόσωπο προς αυτόν

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.129 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τελάντερ: Ο Δανός χρειάζεται ακόμα πολλά παιχνίδια για να βγάλει τον παλιό καλό του εαυτό. Στη φάση του γκολ δεν κατάφερε να αντιδράσει, δεν την «καθάρισε», βλέποντας τη μπάλα να σκάει στη μικρή περιοχή και αδυνατώντας τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του, να την απομακρύνουν.

Χουλτ: Από τους παίκτες που προσπάθησαν στα Περιβόλια και που κατάφερε σε αυτόν τον τραγικό Παναθηναϊκό να διακριθεί. Ήταν ο καλύτερος από τους τέσσερις της άμυνας, προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα από τα αριστερά με τα ανεβάσματά του, όμως δεν είχε βοήθειες και ήταν κακή η συνεργασία του με τον Βιγιαφάνιες.

Ρέις: Δεν είχε καμία ουσία στο παιχνίδι του. Δεν βοήθησε καθόλου στην οργάνωση του παιχνιδιού και παρά τα τρεξίματά του, δεν κατάφερε να σταματήσει κάποιον από τους παίκτες του Πλατανιά που κινούνταν στον άξονα.

Κουρμπέλης: Καθόλου ψαρωμένος στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό, αλλά χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο και να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Είχε αρκετά κοψίματα, έτρεξε πολύ, προσπάθησε να βοηθήσει στην ανάπτυξη, όμως ήταν ανούσιος και αυτός τις περισσότερες φορές, όπως και όλη η ομάδα

Βιγιαφάνιες: Τον ακύρωσε ξανά ο Ουζουνίδης, βάζοντας τον να παίξει στην άκρη. Είναι προφανές πως ο Αργεντινός δεν μπορεί να παίξει στη γραμμή και ουσιαστικά είναι σαν να μην αγωνίζεται. Καθυστερούσε να περάσει πάσες, αφού χρειαζόταν να συγκλίνει, με αποτέλεσμα να πέφτουν πάνω του οι αντίπαλοι. Όσες φορές στο δεύτερο μέρος πήγε προς τον άξονα, έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει. Είναι ένα θέμα που πρέπει να δει ο Ουζουνίδης, ώστε να μην ακυρώνει τον πιο ποιοτικό μέσο του ρόστερ.

Μπουμάλ: Είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού για να ανοίξει το σκορ, αλλά από πολύ κοντινή απόσταση έστειλε τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα. Κατά τ’ άλλα, ήταν απελπιστικός, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Καμιά θετική ενέργεια, δεν πήγε στο ένας εναντίον ενός, καθυστερούσε πολύ και δεν έγινε απειλητικός

Λουντ: Λίγα πράγματα από τον Φινλανδό, που έπαιξε πίσω από τον Μπεργκ, αλλά είδε τον Σουηδό πολλές φορές να του κάνει παράπονα για τη μη τροφοδότησή του. Δεν κράτησε μπάλα, δεν πέρασε πάσες, δεν βοήθησε στην ανάπτυξη και είχε κακή συνεργασία τόσο με τον Μπεργκ, όσο και με τους ακραίους.

Μπεργκ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν άφαντος, αλλά έχει τη μικρότερη ευθύνη γι’ αυτό. Λουντ, Μπουμάλ και Βιγιαφάνιες που έπαιζαν πίσω του ήταν τραγικοί και δεν του πέρασαν ούτε… μισή πάσα. Όταν βρήκε στήριγμα τον Λέτο φάνηκε περισσότερο στο γήπεδο, αλλά στις 2 ευκαιρίες που είχε για να σκοράρει έστειλε τη μπάλα άουτ. Σε κακή μέρα για δεύτερο σερί ματς μετά τη Λάρισα ο Σουηδός.

Λέτο: Προσπάθησε να βοηθήσει πολύ περισσότερο απ’ όσους ξεκίνησαν στο ματς, είχε μια καταπληκτική πάσα στον Μπεργκ που αστόχησε και καλή συνεργασία τόσο με τον Σουηδό, όσο και με τον Βιγιαφάνιες. Έμοιαζε όμως πάλι να είναι ο μόνος που «παλεύει», ανάμεσα σε παίκτες που δεν είχαν όρεξη και διάθεση.

Βλαχοδήμος: Μπήκε στο ματς αμέσως μετά το γκολ του Πλατανιά και δεν κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση. Ζήτησε μπάλα για να πάει σε ατομική ενέργεια, όμως δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του. Ίσως θα πρέπει να του δοθούν ευκαιρίες ως βασικός και όχι πάντα σε περιπτώσεις που τα παιχνίδια «καίνε»

Ρινάλντι: Προκαλεί απορίες πως ο συγκεκριμένος βρίσκεται ακόμα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ακόμα περισσότερες το γιατί ήρθε στον Παναθηναϊκό και γιατί του δίνονται ακόμα ευκαιρίες. Παίκτης πολύ χαμηλού επιπέδου, μπαίνει στο γήπεδο και… καταστρέφει κάθε προσπάθεια που καταλήγει στα πόδια του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...