ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Οι δύο αποχρώσεις του… γκρι

Οι λάθος αποφάσεις του Παναθηναϊκού τις οποίες τιμώρησε Ολυμπιακός και φάση «κλειδί» του αγώνα που θύμισε επιθεώρηση… στερώντας από την ομάδα του Πασκουάλ τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη. Γράφει ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Οι δύο αποχρώσεις του… γκρι

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δείχνει τάσεις αυτοχειρίας, μετά το Καζάν και στο ΣΕΦ απόψε, κατάφερε να εγκλωβίσει τον εαυτό του σε μια σκοτοδίνη… που δεν του επέτρεψε να πάρει μια διαφορά ασφαλείας, όταν είχε το μομέντουμ του αγώνα.

Η αναμέτρηση κρίθηκε από την κάκιστη διαχείριση από πλευράς Παναθηναϊκού, ο οποίος στηρίχθηκε μόνο σε δύο παίκτες, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός χωρίς να πιάσει καμιά σπουδαία απόδοση, έκανε τα απλά και πήρε τη νίκη, έχοντας όμως στο κρίσιμο σημείο τη βοήθεια του κυρίου Λάτισεβς, ο οποίος «τσίμπησε» στην παράσταση του Κώστα Παπανικολάου και χρέωσε ένα ανύπαρκτο φάουλ τον Κρις Σίνγκλετον, δίνοντας την κατοχή στον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε μια διαφορά τριών πόντων.

Ανεξάρτητα όμως από αυτή τη φάση, ο Παναθηναϊκός έδειξε για μια ακόμα βραδιά πως θέλει ψωμιά… ακόμα για να γίνει ΟΜΑΔΑ, αδυνατώντας στα δικά του καλά διαστήματα να «σκοτώσει» τον αντίπαλο, αφήνοντάς τον μέσα στο παιχνίδι.

Ο Μπερνάρ χόρευε, ο Άρης κοίταγε και ο Παναθηναϊκός έχει λύσσα για πρωτάθλημα!
Ο Μπερνάρ χόρευε, ο Άρης κοίταγε και ο Παναθηναϊκός έχει λύσσα για πρωτάθλημα! 1.139 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον τα περιθώρια στένεψαν, η τετράδα βρίσκεται πολύ μακριά  και ο Παναθηναϊκός καλείται να δώσει μάχη στα επόμενα ματς προκειμένου-αρχικά-να κατοχυρώσει την πρόκριση και δευτερευόντως να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, ευρισκόμενος πια δύο νίκες μακριά από την τετράδα.

Ο Γιάννης Μπουρούσης για ένα ακόμα βράδυ προβλημάτισε, ο Παναθηναϊκός δεν πήρε τίποτα από τον Καλάθη (4 πόντοι, 3 ασίστ, 4 λάθη), η συνολική λειτουργία του «τριφυλλιού» δεν ήταν και η καλύτερη, ο Πασκουάλ στηρίχτηκε πολύ στο ένας εναντίον ενός, με τους Τζέιμς και Ρίβερς να κάνουν απίθανα πράγματα, αλλά να μην φτάνουν για να πάρει τη νίκη η ομάδα τους.

Από δω και πέρα, όλα τα ματς είναι τελικοί, με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει να διαχειριστεί το μεγαλύτερο πρόβλημα, που είναι η ψυχολογία, καθώς μην ξεχνάμε, ακολουθούν πολύ σύντομα δύο ακόμα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό…

ΥΓ.1: Ο Πασκουάλ άφησε τον Γιάννη Μπουρούση αρκετή ώρα μέσα στο παρκέ, με τον Έλληνα σέντερ να είναι φανερά εκτός κλίματος, ενώ δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Κένι Γκάμπριελ, σε μια κακή βραδιά του Πρίντεζη.

ΥΓ.2: Τζέιμς και Ρίβερς ήταν απολαυστικοί, αλλά απελπιστικά μόνοι. Είναι φανερό πως σε τέτοια ματς ο Παναθηναϊκός χρειάζεται περισσότερους «ήρωες» και ο καταλανός τεχνικός πρέπει να ψάξει να τους βρει.

ΥΓ.3: Αν ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει ένα ματς έχοντας σουτάρει 28 βολές, έναντι 15 του αντιπάλου (οι έξι στα τελευταία λεπτά όπου είχε κριθεί το ματς) ποιος ξέρει τι θα ακούγαμε και τι θα διαβάζαμε. Προς το παρόν, σιωπή…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...