ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φτάνει Ντίκινς ο Καλάθης!

Ο Νικ Καλάθης είναι έτοιμος να φτάσει σε κλεψίματα τον Μπάιρον Ντίκινς στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Φτάνει Ντίκινς ο Καλάθης!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods μετά την χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό για την 16η αγωνιστική της Euroleague, καλείται να αντιμετωπίσει αύριο τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού λοιπόν, ο οποίος εχθές δεν είχε καθόλου καλή απόδοση, είναι πολύ κοντά στο να φτάσει ή ακόμα και να ξεπεράσει  τον Μπάιρον Ντίκινς σε κλεψίματα.

Για την ακρίβεια ο Ντίκινς σταμάτησε στα 200 κλεψίματα και ο Νικ Καλάθης χρειάζεται μόλις τρία για να τα φτάσει. Για να δούμε λοιπόν θα το «σπάσει» αύριο ο Νικ το «φράγμα» των 200 κλεψιμάτων  στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...