ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάρια στη Θεσσαλονίκη για Παναθηναϊκό και Περέιρα

Ο Αργεντινός έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και στη συμπρωτεύουσα βάζουν τους "πράσινους" στη διεκδίκηση για την απόκτησή του

Σενάρια στη Θεσσαλονίκη για Παναθηναϊκό και Περέιρα

Στη διεκδίκηση του Φακούντο Περέιρα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με σενάρια που κυκλοφόρησαν το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Ο Αργεντινός επιθετικός του ΠΑΟΚ φέρεται να είναι πλέον εκτός πλάνων του Βλάνταν Ίβιτς (αγωνίστηκε για πέντε λεπτά στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα), παρά το γεγονός πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που ζήτησε την παραμονή του το περσινό καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Περέιρα τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον παίκτη να φέρεται να έχει ζητήσει από τη διοίκηση να τον αφήσει να αποχωρήσει άμεσα, αφού βλέπει πως δεν υπολογίζεται, αλλά τον ΠΑΟΚ να του έχει μεταφέρει πως πρέπει να φέρει πρόταση για να φύγει. Φυσικά, ο Παναθηναϊκός δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να προχωρήσει σε αγορά του 29χρονου επιθετικού, ιδιαίτερα από τη στιγμή που σε λίγους μήνες μένει ελεύθερος και μόνο σε περίπτωση που πάρει την ελευθέρας του θα μπορούσε να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση.

Το όνομά του, πάντως, δεν ακούγεται πρώτη φορά για τους “πράσινους”, αφού το ίδιο είχε συμβεί και το καλοκαίρι του 2015, όταν προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν ο Γιάννης Αναστασίου, με τον παίκτη να παραχωρείται τότε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Γκαμπάλα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.978 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...