ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΓΚΑΝΕΖΟΣ

Το ξεκαθάρισε ο Παναθηναϊκός: «Δεν παραχωρείται ο Γουακάσο»

Η ΠΑΕ πήρε θέση στο θέμα του Γκανέζου, βάζοντας τέλος στα σενάρια περί Λας Πάλμας, αλλά και οποιουδήποτε άλλου συλλόγου που μπορεί να έχει ενδιαφερθεί για τον ποδοσφαιριστή

Το ξεκαθάρισε ο Παναθηναϊκός: «Δεν παραχωρείται ο Γουακάσο»

Οριστικό τέλος στις φήμες και στα σενάρια που θέλουν τον Μουμπάρακ Γουακάσο να πωλείται έβαλε επίσημα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Με ένα λιτό και κατανοητό “ο Γουακάσο δεν πωλείται”, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βάζουν τέλος στα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες και ήθελαν τη Λας Πάλμας να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Γκανέζο μέσο και να υπάρχει επιθυμία από πλευράς Παναθηναϊκού να τον δώσει.

Ο Γουακάσο βρίσκεται στα πλάνα του Ουζουνίδη, Λας Πάλμας δεν φαίνεται να… υπάρχει, αλλά ακόμα κι αν υπάρξει, ο Γκανέζος δεν βρίσκεται σε λίστα… παραχώρησης από τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε πως ο παίκτης βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική ομάδα της Γκάνας και θα επιστρέψει στα τέλη Γενάρη στον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.