Μπορούσης – «Χαραλαμπό» – Θορθάνο οι τυχεροί!

Panathinaikos24 Team
10.01.2017 | 09:44
Μπορούσης – «Χαραλαμπό» – Θορθάνο οι τυχεροί! | Panathinaikos24.gr

Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού Superfoods βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε εστιατόριο των Βορείων Προαστίων όπου και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, μετά ευχών και δηλώσεων

Οικοδεσπότης της «πράσινης» αυτής βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έχοντας στο πλάι του τον Θανάση Γιαννακόπουλο αλλά και σύσσωμο το ρόστερ της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου και του Τσάβι Πασκουάλ.

Το.. τριπλό φλουρί έμελλε να πέσει στα κομμάτια των Γιάννη Μπουρούση, Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και Ινίγο Θορθάνο, ενώ στο περιθώριο της κοπής, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πραγματοποίησε μία σύντομη ομιλία προς τους προσκεκλημένους του:

«Έχουμε πολύ καλό κλίμα, αν και θα ήταν καλύτερα να είχαμε κερδίσει την Παρασκευή, ωστόσο πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε μέσα σε αυτούς και μπορούμε να τους πετύχουμε όλους και να φτάσουμε στο Final 4. Το έχετε όλοι στις καρδιές σας και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε εκεί. Εύχομαι καλή χρονιά, ευτυχισμένο το 2017, με υγεία και επιτυχίες σε εσάς και τις οικογένειές σας, καλή σταδιοδρομία στα παιδιά σας και να έχουμε οικογενειακή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Ευτυχισμένο το 2017», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ.