ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπράουν: «Καλή ομάδα με πλήρες ρόστερ ο Παναθηναϊκός»

Δυο ημέρες πριν την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (13/1), ο Ντέρικ Μπράουν της Αναντολού Εφές παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας

Μπράουν: «Καλή ομάδα με πλήρες ρόστερ ο Παναθηναϊκός»

Ο πάουερ φόργουορντ της Εφές εκθείασε σε δηλώσεις του το «πράσινο» ρόστερ και στη συνέχεια προσπάθησε να δώσει μία εικόνα αναφορικά με το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του στο παιχνίδι της Παρασκευής (13/1) στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπράουν

«Όπως έχω πει, χωρίς να θέλω να επαναλαμβάνομαι, κάθε ματς είναι σημαντικό στην Euroleague. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, με βάθος στο ρόστερ. Όταν παίζουμε καλά αμυντικά και παίρνουμε τα ριμπάουντ είμαστε εντελώς διαφορετική ομάδα. Νομίζω πως αυτό είναι το σημαντικό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο να είμαστε σκληροί στην άμυνα, γιατί στην επίθεση πάντα μπορούμε να σκοράρουμε, ακόμα και κόντρα στις καλύτερες ομάδες. Αμυντικά είναι το θέμα να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Αν εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και παίξουμε καλή άμυνα, θα έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε σε κάθε ματς»

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.