Η αποστολή για Κισσαμικό

Εκτός Μολέντο, Κουτρουμπής και Κουρμπέλης

Panathinaikos24 Team
11.01.2017 | 18:48
Εκτός Μολέντο, Κουτρουμπής και Κουρμπέλης | Panathinaikos24.gr

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Κισσαμικό στη Λεωφόρο, για το κύπελλο. Εκτός αποστολής τέθηκαν οι Μολέντο, Κουτρουμπής και Κουρμπέλης, αλλά και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση των πράσινων, πριν από το ματς με τον Κισσαμικό στη Λεωφόρο (12/1, 19:30), με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην υπολογίζει στους Μολέντο, Κουτρουμπή και Κουρμπέλη. Επίσης εκτός έμεινε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τον Λουκ Στιλ να παίρνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη θέση του γκολκίπερ στο ματς με τους Κρητικούς.

Ελαφρύ ήταν το πρόγραμμα προπόνησης σήμερα εξαιτίας των καιρικών συνθηκών με ζέσταμα, κορόιδο και εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μολέδο, Κουρμπέλης (αμφότεροι ενοχλήσεις στο δικέφαλο), Κουτρουμπής (σύσπαση στο δικέφαλο), ενώ ατομικό έκαναν οι Σάμπα, Πίσπας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Κισσαμικό Χανίων αύριο στη Λεωφόρο αποτελείται από τους: Στιλ, Κοτσόλη, Χουχούμη, Μαρινάκη, Μέστο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Λουντ, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Χουλτ, Ρέις, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάννης, Μίγγος.

Ενότητες