ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η δε Στεάουα να… φοβήται την Προντάν!

Πίσω από τον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, Άντι Πόπα, κρύβεται μία πολυσχιδής και πολυάσχολη προσωπικότητα γένους θηλυκού, η οποία λίγο-πολύ... κινεί τα νήματα στην Στεάουα!

Η δε Στεάουα να... φοβήται την Προντάν!

Το όνομα του, 28χρονου εξτρέμ της Στεάουα Βουκουρεστίου, Άντι Πόπα απασχολεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα ελληνικά ΜΜΕ, καθώς ο Παναθηναϊκός διαπραγματεύεται με την πλευρά του ποδοσφαιριστή το ενδεχόμενο της μεταγραφής του.

Από τη στιγμή που ο Πόπα «έριξε» άκυρο στην βελτιωμένη πρόταση του, κατά πολλούς ιδιόρρυθμου, προέδρου της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, το βάρος των διαπραγματεύσεων με τους «πράσινους» καλείται να «σηκώσει» η εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Αναμαρία Προντάν.

Η 44χρονη Προντάν αποτελεί μία… all-around προσωπικότητα της Ρουμανίας, έχοντας διατελέσει πρόεδρος ομάδας (CS Buftea), CEO στην Κλουζ και γενική αρχηγός στις Γκλόρια Μπίστριτσα και Κονκόρντια. Παράλληλα έχει πραγματοποιήσει κατά καιρούς περάσματα από το «γυαλί» ως τηλεοπτική παραγωγός αλλά και… φωτομοντέλο, έχοντας στο ενεργητικό της πλήθος προκλητικών φωτογραφίσεων οι οποίες μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν από το φιλοθεάμον κοινό της πατρίδας της.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.419 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συμπληρωματικά, θα αναφέρουμε πως εδώ και λίγα χρόνια έχει προσθέσει και το επίθετο Ρέγκενκαμπφ στην ταυτότητά της, ως σύζυγος του νυν προπονητή της Στεάουα, Αουρελιάν Ρέγκενκαμπφ, με τον οποίο απέκτησε ένα παιδί το 2008.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στα μέσα της δεκαετίας, η ήδη αναγνωρίσιμη στο ρουμάνικο κοινό, Προντάν, λόγω της ενασχόλησής της με την τηλεόραση (είχε μάλιστα και δική της εκπομπή talk-show) στράφηκε προς το ποδόσφαιρο.

Το 2008 μάλιστα αποτέλεσε την πρώτη γυναίκα πρόεδρο συλλόγου στη χώρα, αναλαμβάνοντας τις τύχες της CF Buftea, ομάδα που αγωνιζόταν τότε στη δεύτερη εθνική κατηγορία της Ρουμανίας. Παράλληλα, εκείνη την εποχή έκανε τα πρώτα της βήματα στον τομέα του μάνατζμεντ, αναλαμβάνοντας την εκπροσώπηση, μεταξύ άλλων, και του Άντι Πόπα.

Η πορεία της Προντάν φαίνεται πως εξελισσόταν από κοινού με του συζύγου της, καθώς την περίοδο που εκείνος προπονούσε την Κονκόρντια (2010), εκείνη είχε ρόλο γενικού αρχηγού στον εν λόγω σύλλογο. Μία από τις τότε κινήσεις της ήταν να πείσει τον Ρέγκενκαμπφ να προχωρήσει στην απόκτηση του Πόπα. Οι τρεις τους έμελλε μάλιστα να συνεργαστούν εκ νέου στην Στεάουα το 2012, με τον σύζυγο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και τη σύζυγο να «κλείνει» τη μεταγραφή του Ρουμάνου εξτρέμ στο Βουκουρέστι.

Φτάνοντας εν ολίγοις στο σήμερα, η Αναμαρία Προντάν αποτελεί τον «συνδετικό κρίκο» στις διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, Άντι Πόπα. Ένα deal το οποίο αν ευοδωθεί θα αποτελέσει μία κίνηση-ματ για την καριέρα του Ρουμάνου εξτρέμ, ο οποίος δεν έχει παίξει μέχρι τώρα ποδόσφαιρο εκτός της πατρίδας του.

Για την πολυσχιδή και πολυπράγμονα Προντάν όμως, η ενδεχόμενη μεταγραφή του Πόπα στον Παναθηναϊκό θα αποτελέσει «ακόμη μια μέρα στη δουλειά», καθώς η ίδια έχει υπό την επίβλεψη της περίπου 50 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τα ονόματα των διεθνών Ντίκα και Ναστάσε, του πρώην παίκτη και νυν προπονητή, Κοσμίν Κόντρα αλλά και του πρώην «δικού μας», Λουτσιάν Σανμαρτεάν!

Παράλληλα από τα «χέρια» της Προντάν, πέρασε το φετινό καλοκαίρι η ακριβότερη μεταγραφή της Ρουμανίας αλλά και του Βελγίου, ούσα βασική συντελεστής στη μεταγραφή του Νικουσόρ Στάνκιου από τη Στεάουα στην Άντερλεχτ έναντι του ποσού των 10 εκατ. ευρώ!

Αυτός ήταν εν ολίγοις ο «βίος» και η «πολιτεία» της -πληθωρικής αν μη τι άλλο- εκπροσώπου του Άντι Πόπα, η οποία δεν έχει καταφέρει και λίγα πράγματα στην μέχρι τώρα πορεία της!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.