ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Κατέθεσε προσφυγή ο Ταυλαρίδης

Ο 36χρονος Έλληνας αμυντικός φέρεται πως προχώρησε στην κατάθεση προσφυγής ώστε να διεκδικήσει την ελευθέρας του από τους «πράσινους» και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλον σύλλογο

Κατέθεσε προσφυγή ο Ταυλαρίδης

Ο Ταυλαρίδης προπονείται τις τελευταίες εβδομάδες με το γκρουπ των ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» αποφάσισε να κινηθεί μέσω προσφυγής ώστε να μείνει ελεύθερος από τους «πράσινους».

Ο έμπειρος στόπερ, ο οποίος κλείνει σε λίγες ημέρες τα 37 του χρόνια, προχωρά σε αυτήν την κίνηση καθώς η επιθυμία του είναι να αγωνίζεται σε τακτική βάση έχοντας ενεργό ρόλο στο ροτέισον.

Απόλλωνας Σμύρνης και Άρης «ερίζουν» για την απόκτηση του «Ταύλα» με τον αθηναϊκό σύλλογο να έχει το προβάδισμα, καθώς ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόταση ύψους 100.000 ευρώ από τους «κίτρινους» για οικογενειακούς λόγους οι οποίοι δεν του επιτρέπουν να φύγει από την πρωτεύουσα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...