ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λέτο όπως… Λεντέσμα: τι δίνει ο ΠΑΟ, τι ζητάει ο ίδιος

Βασίλης Μοιρώτσος
11.01.2017 | 17:17
Λέτο όπως… Λεντέσμα: τι δίνει ο ΠΑΟ, τι ζητάει ο ίδιος | Panathinaikos24.gr

Οι... λογικές απαιτήσεις του Αργεντινού, που δεν ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως, η αντί - πρόταση που ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός και το... κόλπο "αλά Λεντέσμα" με τα μπόνους

Το θέμα του Σεμπάστιαν Λέτο έχει έρθει στην κορυφή της επικαιρότητας του Παναθηναϊκού από το βράδυ της Δευτέρας και τις δηλώσεις του Αργεντινού επιθετικού για την πρώτη άκαρπη συνάντηση με τη διοίκηση του «τριφυλλιού». Έχουν ακουστεί από εκείνη τη στιγμή πολλά νούμερα και πολλές… θεωρίες γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, που έχουν να κάνουν κυρίως με τα χρήματα που θέλει ο Λέτο ώστε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Panathinaikos24.gr οι απαιτήσεις του Αργεντινού δεν ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ ετησίως. Ο Λέτο γνωρίζει και τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν στον σύλλογο, ενώ έχει αντιληφθεί πως αν δεν ήταν ο Παναθηναϊκός πριν από ένα χρόνο, είναι πιθανό να μην είχε βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Και γι’ αυτό στις πρώτες κουβέντες που έγιναν ζητήσει σχεδόν τα διπλάσια χρήματα απ’ αυτά που παίρνει τώρα (περίπου 200.000 ευρώ) και όχι ένα ποσό που ξεπερνάει τις 600.000 ευρώ, αφού γνωρίζει πως ακόμα και οι… νόμοι της αγοράς έχουν αλλάξει και δύσκολα θα έβρισκε ένα τέτοιο συμβόλαιο ακόμα και στο εξωτερικό.

Στον Παναθηναϊκό δείχνουν διατεθειμένοι να τελειώσουν το θέμα του Λέτο μέσα στον Φεβρουάριο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η πρόταση που θα του καταθέσουν δεν θα απέχει πολύ από τα δικά του «θέλω». Οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να ανέβουν στις 350-400.000 ευρώ ως… φιξ ποσό που θα παίρνει ο Λέτο και να βάλουν και μπόνους συμμετοχών, που αν τα πιάσει θα ανεβάσει κατά πολύ τις αποδοχές του. Κάτι που είχε συμβεί και με τον Λεντέσμα.