Άγνοια για Προουλί

Παρά τα δημοσιεύματα από Γαλλία που αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Άξελ Προουλί, στο «τριφύλλι» δηλώνουν άγνοια.

Όπως ανέφερε χθες γαλλικό δημοσίευμα , ο Παναθηναϊκός αποτελεί μία από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του 19χρονου βραχύσωμου μέσου, Άξελ Προουλί, τον οποίο, όπως αναφέρει το tweet «πολιορκούν» αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Την ίδια στιγμή, πλήρη άγνοια δηλώνουν στον Παναθηναϊκό σχετικά με την περίπτωση του. Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής αυτός δεν έχει προταθεί καν στο «τριφύλλι».

Τα ονόματα που ακούγονται και θα ακουστούν(λόγω μεταγραφικής περιόδου) είναι πάρα πολλά και φυσικά τα περισσότερα από αυτά δεν θα ισχύουν.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: Dominos πίτσα με έκπτωση -40% Παραγγείλετε delivery από περισσότερα από 200 εστιατόρια και όλες τις κορυφαίες αλυσίδες όπως Pizza Fan, KFC, Pizza Hut και Πίττα του Παππού

Η κλασσική πράσινη αυθεντική εμφάνιση μπάσκετ του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2016-2017. Φτιαγμένη από την Adidas και προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της μεγαλύτερης ομάδας μπάσκετ!

#hot now