ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«ΚΟΙΤΑΕΙ» ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ

Δυσκολεύει του Ιμπάρμπο στην Κίνα

Η μετακίνηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο στην Κίνα φαίνεται να... δυσκολεύει, με την πλευρά του παίκτη να... ψάχνεται πλέον προς Τουρκία μεριά.

Δυσκολεύει του Ιμπάρμπο στην Κίνα

Το «τριφύλλι» φαίνεται να μην μπορεί να ξεμπερδέψει γρήγορα με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο. Ο Κολομβιανός φορ έμοιαζε να είναι κοντά σε ομάδα της Κίνας, όμως η υπόθεσή του πήρε άλλη τροπή από εκείνη που περίμενε ο ίδιος και οι «πράσινοι».

Πιο συγκεκριμένα, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν παγώσει, με τον μάνατζερ του Ιμπάρμπο να κοιτάζει προς την Τουρκία.

Φυσικά αυτή η εξέλιξη είναι τραγική για τον Παναθηναϊκό, μιας και η μεταγραφική περίοδος τελειώνει και οι «πράσινοι» δεν μπορούν να κινηθούν για τους παίκτες που θέλουν. Αυτό συμβαίνει πρώτον γιατί ο Ιμπάρμπο πιάνει θέση ξένου και δεύτερον γιατί το συμβόλαιο του είναι πολύ… βαρύ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ακρίβεια όσο ο Ιμπάρμπο δεν βρίσκει ομάδα τόσο θα δυσκολεύει για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση Ανσαριφάρντ αλλά και Μασούντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.