ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (19:30, COSMOTESport1,LIVE Panathinaikos24.gr)

Με απουσίες για τη νίκη!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Κισσαμικό στη Λεωφόρο και παρά τις πολλές απουσίες, θέλει να «καθαρίσει» από σήμερα την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Με απουσίες για τη νίκη!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα τον Κισσαμικό στην πρώτη αναμέτρηση για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο «πράσινο» στρατόπεδο, παρά τις απουσίες, θέλουν μία καθαρή νίκη απέναντι στον σαφώς υποδεέστερο Κισσαμικό, η οποία θα τους δώσει θεωρητικά την πρόκριση από σήμερα.

Η απουσία του Ροντρίγκο Μολέδο  από το σημερινό παιχνίδι αλλά και του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος για ένα χρονικό διάστημα κόντρα στην Κέρκυρα έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός, ανάγκασε τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει μόλις δύο στόπερ στη διάθεσή του. Το αμυντικό δίδυμο δηλαδή θα αποτελείται από τους Τελάντερ και Ευαγγέλου.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Λουκ Στιλ. Από ‘κει κι έπειτα, οι Μαρινάκης και Χουχούμης αναμένεται να είναι στα δύο άκρα, ο Ρέις με τον Λουντ ή τον Μίγγο αμυντικοί μέσοι, με τους Μπουμάλ και Βλαχοδήμο στα άκρα και τους Ρινάλντι και Μπεργκ στην επίθεση.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 102.458 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι την αποστολή απαρτίζουν οι:  Στιλ, Κοτσόλη, Χουχούμη, Μαρινάκη, Μέστο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Λουντ, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Χουλτ, Ρέις, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάννης, Μίγγος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...