ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Ο Ανσαριφάρντ χάνει πολλά περισσότερα απ’ όσα χάνει ο Παναθηναϊκός

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για το ρίσκο του Ιρανού να αποδειχτεί νέος... Ντε Βινσέντι, πηγαίνοντας σε μια ομάδα που πολλές φορές παίρνει παίκτες απλά για να τους στερήσει από τον αντίπαλο και τη δυνατότητα του Παναθηναϊκού να βρει καλύτερο απ' αυτόν

Ο Ανσαριφάρντ χάνει πολλά περισσότερα απ’ όσα χάνει ο Παναθηναϊκός

Ένα μεγάλο μεταγραφικό σήριαλ που εξελίχθηκε τις τελευταίες εβδομάδες και είχε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ ως πρωταγωνιστή έλαβε τέλος. Ο Ιρανός προτίμησε να πάει στον Ολυμπιακό, αποδεχόμενος – βάσει των ρεπορτάζ – μια πρόταση με λιγότερα χρήματα απ’ αυτά που του έδινε ο ΠΑΟΚ και χωρίς να περιμένει τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, ο οποίος φέρεται να είναι… όμηρος του Βίκτορ Ιμπάρμπο. Αν ο Κολομβιανός είχε αποχωρήσει από το ρόστερ και υπήρχε θέση ξένου, ίσως η εξέλιξη του θέματος Ανσαριφάρντ να ήταν διαφορετική.

Τι χάνει ο Παναθηναϊκός απ’ τη μεταγραφή του Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό; Σίγουρα έναν καλό επιθετικό, που με την παρουσία του στον Πανιώνιο έδειξε πως μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς σε μια μεγάλη ομάδα και να βοηθήσει ουσιαστικά. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως αν του επιτρέψουν στον Ολυμπιακό να παίξει, τότε θα μπορέσει να δείξει πολλά πράγματα. Αυτό όμως είναι και το ερώτημα. Όταν υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα πριν από σένα, είτε Ελλήνων, είτε ξένων παικτών (Γιαννιώτας, Ντε Βινσέντι είναι δύο χαρακτηριστικά) που σου δείχνουν πως στο λιμάνι δύσκολα θα βρεις τον χρόνο που σου… τάζουν, τότε τι φιλοδοξίες έχεις ως ποδοσφαιριστής;

Διότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε μια μάχη για έναν καλό ποδοσφαιριστή, όμως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής διακινδυνεύει να χάσει μια καλή καριέρα, που πιθανόν να τον έφερνε ακόμα και σε μια ομάδα της Μπουντεσλίγκα αύριο – μεθαύριο. Να το κάνουμε πιο απλό; Ο Παναθηναϊκός αν βγει στην αγορά μπορεί να βρει πολλούς Ανσαριφάρντ και ακόμα καλύτερους. Ο Ιρανός, πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό, δεν θα είναι καν στο top 5 των ονομάτων του ρόστερ, είναι πιθανό να καταλήξει δανεικός σε κάποια ομάδα όπως ο Πλατανιάς, η Βέροια ή ο ΑΠΟΕΛ και κάθε καλοκαίρι να τον… δοκιμάζει και να τον κρίνει ο εκάστοτε προπονητής, μέχρι να έρθει ένα μεγάλο όνομα τύπου Καρντόσο, που θα στέλνει τον Ανσαριφάρντ σε άλλον σύλλογο με τη μορφή δανεισμού. Το ίδιο δεν συνέβη και με τον Ντε Βινσέντι; Ο Ολυμπιακός τον πήρε μόνο και μόνο για να μην πάει στον Παναθηναϊκό και ο Αργεντινός έκανε μόνο προπονήσεις με τους ερυθρόλευκους, καταλαβαίνοντας πολύ αργά πως έκανε μια εντελώς λάθος επιλογή για την καριέρα του.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επικοινωνιακά, ο Παναθηναϊκός δέχεται «πλήγμα» απ’ τη στιγμή που ο παίκτης ξεκάθαρα βρισκόταν στη «λίστα Ουζουνίδη», χωρίς όμως να έχει έρθει ποτέ σε συμφωνία μαζί του ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Μικρό το κακό, αν βρεθεί παίκτης καλύτερος του Ανσαριφάρντ ή αν υπάρξει ένα τέτοιο πλάνο από Ουζουνίδη και Λυμπερόπουλο που στις 31 Ιανουαρίου θα έχει προστεθεί στο ρόστερ περισσότερη ποιότητα, έστω κι αν δεν κάνει «φασαρία», όσο του Ανσαριφάρντ. Άλλωστε και η μεταγραφή Κουρμπέλη έγινε χωρίς… τυμπανοκρουσίες, αλλά καταλαβαίνεις από τις πρώτες του παρουσίες πως ο Έλληνας μέσος μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...