ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το «ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ»

Οι εγγραφές για το αγώνα δρόμου με την ονομασία «ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ» συνεχίζονται έως τις 26 Ιανουαρίου.

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το «ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ»

O Παναθηναϊκός Α.Ο., διοργανώνει στις 5 Φεβρουαρίου υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, τον αγώνα δρόμου με κύριο άξονά τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και περιλαμβάνει τρεις διαδρομές: δέκα (10), πέντε (5) και ενός (1) χιλιομέτρου (παιδικός αγώνας), ενώ η εκκίνηση και ο τερματισμός του τοποθετείται στο ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού Α.Ο., «Απόστολος. Νικολαΐδης».

Οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 26 Ιανουαρίου είτε από την ιστοσελίδα leoforosdromeon.gr, είτε για μεγαλύτερη ευκολία σε όσους θέλουν να εγγραφούν, από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» έως τις 20 Ιανουαρίου και ώρες 17:30-20:00.

λεωφοροςδρομεων

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.