ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ «ΑΝΟΙΓΜΑ»

Βάζει 5 εκατ. ευρώ ο Αλαφούζος

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, θα καλύψει μόνος του την ΑΜΚ ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Βάζει 5 εκατ. ευρώ ο Αλαφούζος

Ο Παναθηναϊκός με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του για ένα χρόνο πραγματοποίησε πολλές μεταγραφές. Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν «χάλαγε»… χατίρι στον Ιταλό τεχνικό. Βέβαια σχεδόν όλες οι μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα.

Όλη αυτή η κατάσταση είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία οικονομική «τρύπα» στον Σύλλογο. Αυτό το οικονομικό«κενό» αναμένεται να καλυφθεί άμεσα από τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο.

Για την ακρίβεια ,  η ΑΜΚ θα προκηρυχθεί την ερχόμενη Παρασκευή στη Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματιστεί. Με τα χρήματα που θα μπουν από τον πρόεδρος της ΠΑΕ να καλυφθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν απέναντι σε νυν και πρώην παίκτες. Έτσι, το «τριφύλλι» δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στο να πάρει άδεια συμμετοχής τη νέα σεζόν.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.098 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...