ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Χαμός στο Instagram! Η Κατερίνα Στικούδη κάνει πασαρέλα χωρίς σουτιέν και ρίχνει το Διαδίκτυο!

Τα χρόνια της στο… modeling φαίνεται να θυμήθηκε πάλι η Κατερίνα Στικούδη!Οι καυτές της αναρτήσεις διαδέχονται η μία την άλλη με τους fans της να ξετρελαίνονται με κάθε της post.

Χαμός στο Instagram! Η Κατερίνα Στικούδη κάνει πασαρέλα χωρίς σουτιέν και ρίχνει το Διαδίκτυο!

Η όμορφη τραγουδίστρια αυτή την φορά έκανε μία ασύλληπτα καυτή πασαρέλα στα social media. Το catwalk της ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τη στιλιστική επιλογή της να αφήνει άπαντες με το στόμα ανοιχτό.

Η Κατερίνα Στικούδη φορά ένα λευκό σύνολο με παντελόνι και ανοιχτό σακάκι. Κάτω από το σακάκι της ωστόσο δεν φορά το παραμικρό και το αποτέλεσμα να είναι πιο καυτό από ποτέ!

Μέσα σε λιγότερο από 3 ώρες το βίντεο που ανέβασε στο instagram έχει ξεπεράσει τις 20.000 προβολές και… όχι άδικα!

Δείτε και μόνοι σας.

#catwalk

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης @stikoudikaterin στις

Πηγή: youweekly.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.