ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΓΙΑ ΑΕΚ

Επιστροφή Κουρμπέλη- Με Λέτο και Μπεργκ στην επίθεση

Με μόλις 19 παίκτες στη διάθεσή του Μαρίνου Ουζουνίδη, τα... κουκιά είναι μετρημένα σε ό, τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Επιστροφή Κουρμπέλη- Με Λέτο και Μπεργκ στην επίθεση

Τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό είναι πολλά. Κάτι οι τραυματισμοί (Μολέδο, Κουτρουμπής, Μέστο), κάτι οι απουσίες (Κουλιμπαλί, Εμποκού, Γουακάσο, Ζέκα) αλλά και ο… εξαφανισμένος Ιμπάρμπο έχουν μικρύνει κατά πολύ το ρόστερ του “τριφυλλιού” και στο αυριανό ντέρμπι  με την ΑΕΚ, στη Λεωφόρο, οι “πράσινοι” θα παραταχθούν με πολλές ελλείψεις. Ετσι, λοιπόν, η κατάσταση σε ό, τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, είναι ξεκάθαρη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα παρατάξει την ομάδα με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Στέφανο Ευαγγέλου και Ράσμους Τελάντερ.

Δεξιά θα παίξει ο Νίκος Μαρινάκης και αριστερά ο Νίκλας Χουλτ. Στα χαφ θα είναι οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Ρόμπιν Λουντ και στα άκρα οι Παναγιώτης Βλαχοδήμος και Λούκας Βιγιαφάνιες, οι οποίοι, ούτως ή άλλως, θα συγκλίνουν, καθώς αυτό είναι το χαρακτηριστικό του παιχνιδιού τους.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.992 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο  Σεμπάστιαν Λέτο θα επιστρέψει στην ενδεκάδα και θα έχει στο πλάι του τον Μάρκους Μπεργκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.