ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γι’ αυτό «κυνηγούσαν» τη διαφορά στο τέλος!

Παρότι το παιχνίδι είχε επί της ουσίας κριθεί, οι δύο ομάδες πάλεψαν στο τέλος για τη διαφορά, παρότι το ματς ήταν στην παράταση.

Γι’ αυτό «κυνηγούσαν» τη διαφορά στο τέλος!

Όπως είναι γνωστό, στη γενικότερη βαθμολογία των ομάδων και το συνολικό ranking τους, τα επιμέρους σκορ των παρατάσεων δεν συμπεριλαμβάνονται. Οι πόντοι που σκόραραν οι δύο ομάδες στον έξτρα χρόνο δεν συνυπολογίζονται στο συνολικό «ρεκόρ» τους στη διοργάνωση.

Από τη στιγμή όμως που το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση, η διαφορά παίζει ρόλο αναφορικά με τη βαθμολογία των δύο ομάδων, εφόσον ισοβαθμήσουν, για το λόγο ότι και το πρώτο ματς κρίθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο.

Ως εκ τούτου λοιπόν, αφού και τα δύο ματς πήγαν στην παράταση, η διαφορά πόντων θα είναι αυτή που θα κρίνει τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων, εφόσον ισοβαθμήσουν. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με διαφορά 11 πόντων, έναντι των 9 που είχε χάσει (91-83), οπότε εάν ισοβαθμήσει με την Εφές, θα έχει το πλεονέκτημα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.265 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.