ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΙΚΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΣΕΦ

Γκάμπριελ: «Τώρα είναι η δική μας σειρά»

Ο Κένι Γκάμπριελ μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τη δύσκολη νίκη κόντρα στην Εφές Αναντολού, τα σημάδια βελτίωσης της ομάδας, αλλά και για τη ρεβάνς που θέλουν να πάρουν οι "πράσινοι" στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Γκάμπριελ: «Τώρα είναι η δική μας σειρά»

Ο Αμερικανός φόργουορντ του τριφυλλιού, βοήθησε σημαντικά την ομάδα του για να πάρει ακόμη μια εντός έδρας νίκη σημειώνοντας 10 πόντους με 1/2 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2/2 ελεύθερες βολές και μάζεψε επίσης 6 ριμπάουντ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Δύσκολη νίκη και μετά από παράταση, ενώ φάνηκε στο πρώτο μέρος πως δεν θα αντιμετωπίσετε τόσο μεγάλο πρόβλημα, τι συνέβη;

Παλέψαμε για 45 λεπτά. Είχαμε ένα καλό προβάδισμα στο πρώτο μέρος κρατήσαμε μια μικρή διαφορά στο σκορ στο δεύτερο μέρος όμως η Εφές είναι μια πολύ καλή ομάδα και δεν μπορείς να επαναπαυθείς όταν την αντιμετωπίζεις. Κάναμε μερικά λάθη στην άμυνα κυρίως λόγω ασυνεννοησίας αλλά αυτά συμβαίνουν στο μπάσκετ. Η νίκη όμως ήρθε στο τέλος για την ομάδα και αυτό έγινε γιατί παλέψαμε για 45 λεπτά.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στην ομάδα; Ήταν οι βολές του Τζέιμς, το δικό σου εύστοχο κρίσιμο τρίποντο σε κρίσιμο σημείο η πολύ καλή βραδιά του Κέι Σι Ρίβερς;

Όλοι μας συμβάλλαμε στο να νικήσει η ομάδα. Έχουμε τρομερή εμπιστοσύνη στις ικανότητες μας τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Γνωρίζουμε πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι χωρίς να φτάσει στην παράταση, χρειάζεσαι όμως τέτοιου είδους νίκες για να παίρνουμε εμπειρίες και να μάθουμε από αυτές. Είμαστε απλά πολύ ευχαριστημένοι με αυτή τη σημαντική νίκη.

Επανήλθατε μετά από δύο ήττες στην Ευρωλίγκα και πλέον έχετε ακόμη δύο δύσκολα και εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα.

Θα παλέψουμε και πρέπει να αγωνιστούμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση. Πιστεύω πως απόψε δείξαμε ακριβώς αυτό. Ακόμη και αν κάναμε μερικά λάθη στην άμυνα, αντιδράσαμε σωστά και γνωρίζαμε τι να κάνουμε για να πάρουμε τη νίκη. Έπρεπε να παλέψουμε για 40-45 λεπτά ακόμη και 50, αλλά θα παλεύαμε για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό θα κάνουμε και στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, γιατί γνωρίζουμε την αντιπαλότητα που υπάρχει και στο τέλος θα φανεί ποιος είναι ο πραγματικός μαχητής στο παρκέ. Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει τρεις φορές φέτος από τον Ολυμπιακό, δύο σε παιχνίδια Ευρωλίγκα και ακόμη μία στο πρωτάθλημα, έφτασε η ώρα για να πάρετε τη ρεβάνς;

Φυσικά! Τώρα είναι η ώρα μας. Έχουμε μιλήσει αρκετά γι’ αυτό το παιχνίδι μετά την δεύτερη ήττα στο ματς της Ευρωλίγκα για την ιδιαίτερη σημασία που έχει για τους οπαδούς μας αλλά κυρίως για εμάς τους ίδιους. Τους παίκτες το προπονητικό επιτελείο. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις προπονήσεις όπως και στους αγώνες. Το παιχνίδι κόντρα στην Εφές θα μας βοηθήσει για να είμαστε καλύτεροι στο ματς της Δευτέρας και θα παλέψουμε ακόμη περισσότερο για τη νίκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.