ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ - ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Τεσσάρα με ανατροπή για τους Νέους

Παρουσία των Μαρίνου Ουζουνίδη και Νίκου Λυμπερόπουλου, οι Νέοι του Παναθηναϊκού νίκησαν 4-2 την ΑΕΚ, στο Κορωπί, με ανατροπή.

Τεσσάρα με ανατροπή για τους Νέους

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’ με τον Γιάννη Μπουζούκη, αλλά στο 30’ η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Αντωνίου, ενώ στο 42’ ο Βλαχομήτρος ης έδωσε προβάδισμα στην “Ενωση”.

Οι «πράσινοι» στο 68’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον πρώτο σκόρερ τους, Σωτήρη Πίσπα ΚΑΙ ο Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης με δυο προσωπικά γκολ στο 74’ και το 75’ έδωσε τη νίκη στην ομάδα.

Στο Κορωπί, εκτός του Τάκη Φύσσα, βρέθηκαν και οι Μαρίνος Ουζουνίδης, Νίκος Λυμπερόπουλος, αλλά και ο Σπυρός Μαραγκός. Το “παρών” έδωσαν κι άλλοι προπονητές από τις ακαδημίες, όπως ο Κώστας Φραντζέσκος.

06
02

Ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 32 βαθμούς και βρίσκεται στη η θέση του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Βαλμάς, Ντόκο, Τριανταφυλλόπουλος, Ζερβόπουλος (46′ Μαυρομμάτης) Θεοχάρης (53′ Κουντουριώτης) Παπανικολάου (71′ Ξεπαπαδάκης) Αγγελόπουλος, Πίσπας, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης.

ΑΕΚ: Παπαδόπουλος, Ασπρογιάννης, Γιαννούτσος, Λουκάς, Τσιβελεκίδης, Γεωργαμλής (77′ Γιούσης) Αντωνίου, Λίτσι (83′ Μπάμπης) Σπηλιώτης (80′ Γιάντομ) Τσέλιος, Βλαχομήτρος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE