ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα-Κάναμε λάθος με τον Στραματσόνι!»

Ξεκάθαρος παρουσιάστηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Τι σχολίασε για τις μεταγραφές, τον Στραματσόνι, αλλά και τις προσφυγές παικτών.

«Δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα-Κάναμε λάθος με τον Στραματσόνι!»

Όσα είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στην ΕΡΤ:

«Το αν είναι ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός, ή όχι, είναι άλλη συζήτηση. Όλοι συμμετέχουμε στη λάθος επιλογή που έγινε με τον Στραματσόνι. Η ευθύνη είναι συλλογική. Κοιτάμε μπροστά, δεν χρειάζεται να ρίχνουμε ευθύνες. Υπάρχουν 4-5 παιδιά τα οποία θα επανδρώσουν την πρώτη ομάδα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δίνει πίστωση χρόνου. Αυτό έγινε τώρα με τον Χατζηγιοβάννη και με τον Ευαγγέλου.

Και έπονται και άλλα παιδιά. Αν υπάρξει ένας καλός ποδοσφαιριστής που θα χρειαστεί λεφτά, ο Παναθηναϊκός έχει και θα τα διαθέσει. Το ότι παίρνουμε 10-15 ξένους παίκτες αμφιβόλου ποιότητας, αυτό θα τελειώσει. Τελείωσε. Οι προσφυγές που έγιναν, έγιναν για καθυστέρηση 1-2 δόσεων. Στον Εσιέν υπήρξε καθυστέρηση 2 δόσεων. Τα πήρε τα λεφτά του. Ο Ταυλαρίδης, που έκανε προσφυγή μέχρι χθες έκανε μεν προπόνηση με τη δεύτερη ομάδα, αλλά δεν έδειχνε τάσεις ότι θα κάνει προσφυγή.

Δεν προβληματίζουν τον Παναθηναϊκό οι προσφυγές. Δεν είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρήματα. Προ ημερών στη γενική συνέλευση έγινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 5 εκατ. ευρώ μέχρι τέλη Απριλίου. Στο μεσοδιάστημα θα μπουν άλλα 5 εκατ. ευρώ. Θα μπουν δηλαδή 10 εκατ. ευρώ μέσα σε διάστημα τριών μηνών. Δεν βλέπω να υπάρχει το οικονομικό πρόβλημα που μου λέτε. Αν ζητηθούν μεταγραφές, θα γίνουν».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.210 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...