ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

«Είχαμε διάθεση, δεν είμαστε κοντά σε μεταγραφή»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, ενώ έκανε γνωστές τις δυσκολίες που υπάρχουν στο να κλείσει ο Παναθηναϊκός κάποιον παίκτη. Τι είπε για την ευκαιρία του Βιγιαφάνιες

«Είχαμε διάθεση, δεν είμαστε κοντά σε μεταγραφή»

Ικανοποιημένος απ’ τη διάθεση, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα, δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΚ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον Ευαγγέλου, όπως και για τους Τελάντερ και Μαρινάκη, ενώ όσον αφορά τα μεταγραφικά, ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι κοντά σε κάποιον ποδοσφαιριστή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Απ΄το αποτέλεσμα δεν είμαστε ευχαριστημένοι, θέλαμε να κερδίσουμε, όμως δεν έχω παράπονο απ’ την προσπάθεια και τη διάθεση. Μην ξεχνάτε τις συνθήκες του ματς, το τρίτο σε έξι μέρες, πολλές απουσίες. Παρ’ όλα αυτά στο δεύτερο έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, δυστυχώς για εμάς τις 2-3 καλές φάσεις δεν τις αξιοποιήσαμε για να πετύχουμε το γκολ νίκης. Ξέρουμε πως δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις, περιμένουμε να επιστρέψουν κάποια παιδιά για να δούμε και τα επόμενα παιχνίδια. Ειμαι ευχαριστημένος απ’ τη διάθεση και την προσπάθεια, με καινούργια αμυντική γραμμή, με παίκτες που δεν έπαιζαν δύο 90λεπτα σε μια εβδομάδα, παρ’ όλα αυτά διεκδικήσαμε τη νίκη».

Για τον Ευαγγέλου: «Δεν είναι εύκολο να ξεκινήσει με ένα τόσο σοβαρό λάθος και στη συνέχεια να ανταποκριθεί. Τον πιστεύουμε πολύ και μέσα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, τουλάχιστον να κερδίσουμε και κάτι. Ο Στέφανος δουλεύει πολύ, θέλει ακόμα δουλειά αλλά θα βελτιωθεί. Δεν είναι μόνο ο Στέφανος. Και ο Τελάντερ πήγε καλά και ο Μαρινάκης. Μόνο από στημένα απειληθήκαμε. Σταθήκαμε καλά και ανεβήκαμε στο δεύτερο. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση. Πολλά πράγματα λόγω ψυχολογικής και σωματικής κούρασης δεν βγαίνουν όπως τα θες. Είδατε ότι δεν κάναμε τις 2 αλλαγές, θέλαμε την εμπειρία και τα ψηλά κορμιά στο τέλος, γιατί η ΑΕΚ έβαλε ύψος»

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα μεταγραφικά: «Ψάχνουμε παίκτες, αλλά δεν μπορέσαμε ακόμα να κάνουμε κάτι. Δεν είμαστε κοντά σε καμία περίπτωση»

Για τη φάση του Βιγιαφάνιες: «Ήταν πολύ καλή η απόκρουση. Ο Λούκας ήθελε να βάλει γκολ. ήταν πολύ καλή η απόκρουση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...