ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έχει το momentum και τον τρόπο! (vid)

Η παρουσία του Σεμπαστιάν Λέτο στη βασική ενδεκάδα των «πρασίνων» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη και ο Αργεντινός φορ έχει την ευκαιρία να αποδείξει για άλλη μια φορά πως είναι σε «καλό φεγγάρι»

Έχει το momentum και τον τρόπο! (vid)

Έχοντας ήδη διανύσει του δρόμου τα μισά στον πρώτο μήνα του 2017 θα μπορούσαμε να πούμε με σιγουριά πως ο Σεμπαστιάν Λέτο αποτελεί το «πρόσωπο» του Ιανουαρίου και όχι άδικα!

Ο Αργεντινός φορ έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο στο νέο έτος, έχοντας αποδειχθεί καθοριστικός στα παιχνίδια με την Κέρκυρα και τον Κισσαμικό. Στο πρώτο, έβγαλε από τη δύσκολη θέση την ομάδα του, «λύνοντας» με κεφαλιά την συμπαγή άμυνα των «Φαιάκων» στην χιονισμένη Λεωφόρο. Στο δεύτερο πέρασε ως αλλαγή στο 59ο λεπτό και με δύο τέρματα αυτή τη φορά «καθάρισε» το ματς και την υπόθεση πρόκριση για τον Παναθηναϊκό.

Οι πολλές απουσίες του «πράσινου» ρόστερ σε όλες τις γραμμές του σε συνδυασμό με την πρόσφατη «καυτή» φόρμα του, οδηγούν (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) εκ νέου τον «Σέμπα» στην αρχική ενδεκάδα του ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο πλευρό του Μάρκους Μπεργκ. Ο 30χρονος Αργεντινός φορ έχει τη δυνατότητα κόντρα στην «Ένωση» να συνεχίσει από εκεί που το άφησε προσφέροντας μία αξιόπιστη, ποιοτική και συνάμα ηγετική λύση στην εμπροσθοφυλακή της ομάδας του Ουζουνίδη.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.355 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έπειτα, ο Παναθηναϊκός ενισχύεται και βάσει παράδοσης με την παρουσία του Λέτο στο αθηναϊκό ντέρμπι, καθώς ο ίδιος έχει φροντίσει να «χτίσει» μία πολύ καλή παράδοση κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» στο διάστημα που αγωνίζεται στην Ελλάδα, έχοντας ρεκόρ 9 νικών, μιας ισοπαλίας και 2 ηττών αλλά και τρία τέρματα απέναντι στην «Ένωση», όλα με το «τριφύλλι» στο στήθος. Ο Λέτο είχε «χτυπήσει» δυο φορές (16′, 30′) στη νίκη των «πρασίνων» με 3-2 επί της ΑΕΚ τη σεζόν 2011/12, ενώ είχε σκοράρει το μοναδικό γκολ της ομάδας στην ήττα με 3-1 στην αναμέτρηση για τα πλέι-οφ της περασμένης περιόδου.

Το «καλό φεγγάρι» του Αργεντινού, παράλληλα με τη νικηφόρα παράδοση που έχει αγωνιζόμενος κόντρα στην ΑΕΚ συνηγορούν στο να αυξηθούν οι ελπίδες όλων για μία ακόμη… παράσταση tango απόψε το βράδυ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.