ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απλά πράγματα: Το ματς το πήρε ο Πασκουάλ και ο Ρίβερς

Ο Τόλης Κοτζιάς γράφει για τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και τον τελικό του Κυπέλλου, που δεν πρέπει να γίνει στο Ηράκλειο.

Απλά πράγματα: Το ματς το πήρε ο Πασκουάλ και ο Ρίβερς

Δεν είναι πολύ μακριά το διάστημα, που ο άνθρωπος των ημερών, ο Κέισι Ρίβερς, έβγαινε από το πανεπιστήμιο Κλέμσον και έπαιρνε τον δρόμο, που παίρνουν οι περισσότεροι συμπατριώτες του μπασκετμπολίστες. Αυτόν, που οδηγεί έξω από τα σύνορα των ΗΠΑ, αυτόν, που εξασφαλίζει τα της επιβίωσης τους και κάτι παραπάνω θα λέγαμε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.