ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Άνοιξε το stream των «πράσινων» eSports!

Η επίσημη σελίδα του τμήματος eSports του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε τη δημιουργία stream μέσω της δημοφιλούς υπηρεσίας Twitch TV

Άνοιξε το stream των «πράσινων» eSports!

Προχωρά με βήμα ταχύ η στελέχωση των e-αγωνισμάτων στα οποία θα συμμετέχει το τμήμα eSports του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα, μέσω της σελίδας τους στο Facebook, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τη δημιουργία του δικού τους καναλιού.

Από εδώ και στο εξής, ο Παναθηναϊκός θα «εκπέμπει» μέσω live streaming από το Twitch TV, όπως ανακοινώθηκε μέσω ανάρτησης στο Facebook!

https://www.twitch.tv/paoesports

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...