ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς»

Ο Μάρκους Μπεργκ αφού σχολίασε τη νίκη επί του Πλατανιά, αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μπεργκ: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το γεγονός ότι δεν έχει καλό ποσοστό στα πέναλτι και το τι κρατάει ο Παναθηναϊκός από τη νίκη επί του Πλατανιά: «Αν το δείτε από στατιστική σκοπιά δεν είναι καλό το ποσοστό μου. Συμβαίνει κάποιες φορές αυτό στους επιθετικούς, ενώ πρέπει να πούμε ότι κάνουν καλές επεμβάσεις και οι τερματοφύλακες. Εγώ πάντως νιώθω πάντα άνετα όταν έχω την ευκαιρία να σκοράρω και αυτό έκανα και σήμερα. Είναι πολύ σημαντικό να σκοράρεις, να βοηθάς την ομάδα σου να παίρνει βαθμούς Αυτό που πρέπει όμως να έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι πήραμε τους 3 βαθμούς. Είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, μπορούμε να βελτιωθούμε αλλά χρειάζεται χρόνος. Αφενός μας λείπουν παίκτες λόγω Κόπα Άφρικα, ενώ κάποια παιδιά τώρα αρχίζουν να μπαίνουν σιγά σιγά στην ομάδα, όπως ο Ευαγγέλου, ο Μαρινάκης και άλλοι. Υπάρχει βάθος στο ρόστερ και αυτά τα παιδιά βοηθάνε την ομάδα, όμως χρειάζεται χρόνος για να βρούμε τα πατήματά μας όλοι μαζί στο γήπεδο αφού δεν φτάνουν μόνο οι προπονήσεις. Μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα και να βελτιωθούμε ως το τέλος της σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.