ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 2-1

Ξεμπούκωσε ο Μάρκους, μάγεψε ο «Βίγια»

Ο Παναθηναϊκός, με τον Λούκας Βιγιαφάνιες να προσφέρει θέαμα και τον Μάρκους Μπεργκ να πετυχαίνει δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο(25', 29'), πήρε τη νίκη(2-1) απέναντι στον Πλατανιά στη Λεωφόρο και μείωσε στους 10 από τον Ολυμπιακό.

Ξεμπούκωσε ο Μάρκους, μάγεψε ο «Βίγια»

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε από την αρχή της αναμέτρησης πολύ δυνατά στην αναμέτρηση. Στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος έκανε μία σέντρα από αριστερά, όμως η μπάλα ανακόπηκε από την άμυνα του Πλατανιά. Στη συνέχεια και στο 6ο λεπτό του αγώνα ο Λουντ  μπήκε μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ πέρασε αρκετά άουτ. Οι πράσινοι πίεζαν αλλά δεν μπορούσαν εύκολα να μπουν στην περιοχή των Κρητικών.

Στο 14ο λεπτό ο Λούκας Βιγιαφάνιες μπήκε από δεξιά, με τη σέντρα του όμως να μην περνάει από την άμυνα του Πλατανιά. Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα το βασικό πρόβλημα του «τριφυλλιού» ήταν στην τελική πάσα! Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε αρκετά παράπονα από τους παίκτες του σ’ εκείνο το πρώτο κομμάτι του αγώνα.

Λίγο αργότερα ο Βιγιαφάνιες έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Μάρκους Μπεργκ αλλά ο τελευταίος δεν έκανε σωστά το κοντρόλ, ώστε να την εκμεταλλευτεί. Το γκολ όμως για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 25. Ο Ευαγγέλου κέρδισε το πέναλτι, μετά από τράβηγμα μέσα στην περιοχή και ο Μάρκους Μπεργκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 29ο λεπτό οι «πράσινοι» διπλασίασαν τα τέρματα τους και πάλι με τον Μάρκους Μπεργκ. Ο Βιγιαφάνιες έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Μπεργκ, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Σουηδός επιθετικός του «τριφυλλιού» είχε την ευκαιρία να κάνει χατ ρικ, όμως στο 33ο λεπτό έχασε μία τεράστια ευκαιρία.

Μετά το δεύτερο γκολ της ομάδας, ο Πλατανιάς ανέβασε κάπως την απόδοση του και στο 37ο λεπτό μείωσε σε 2-1 με πλασέ του Γιακουμάκη.  Τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 2-1.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε χωρίς αλλαγές. Στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης ο Βιγιαφάνιες δεν κατάφερε από τα ύψος του πέναλτι να πετύχει το 3ο γκολ για την ομάδα του. Οι «πράσινοι» συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν κι άλλο γκολ στο 63, αυτή τη  φορά  τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει τον τερματοφύλακα του Πλατανιά.

Στο 67ο λεπτό ο Σίγκνεβιτς δεν έπιασε για λίγο την κεφαλιά στην περιοχή του Βλαχοδήμου. Ο Πλατανιάς πίεζε όμως δεν απειλούσε σοβαρά το «τριφύλλι». Στο 83′  ο Μπεργκ δημιούργησε μία εξαιρετική αντεπίθεση για τον Παναθηναϊκό, αλλά η προσπάθεια του Μπουμάλ να βγάλει τετ α τετ τον Λέτο δεν είχε επιτυχία.

Στη τελευταία φάση του αγώνα ο Γιακουμάκης έκανε το γυριστό με την μπάλα να φεύγει πολύ άουτ. Πρωταγωνιστές για το «τριφύλλι» οι Μάρκους Μπεργκ και Λούκας Βιγιαφάνιες. Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και περισσότερα τέρματα, καθώς είχαν τις ευκαιρίες.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Μαρινάκης, Χουλτ, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Ζέκα, Κουρμπέλης, Λουντ (90’+3′ Ρέις), Π. Βλαχοδήμος (76’ Λέτο), Βιγιαφάνιες (73’ Μπουμάλ), Μπεργκ.

Στον πάγκο: Στιλ, Χουχούμης, Σάμπα, Χατζηγιοβάνης.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Μπανανά, Πριντέτα, Κάργας (46’ Ντίνας), Βάντερσον, Μενδρινός (65’ Ντεβέσα), Μουνάφο, Σίγκνεβιτς, Αποστολόπουλος (84’ Γουνδουλάκης), Γιακουμάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE