ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Στον Πειραιά για την πρόκριση στον τελικό!

Η τελική απόφαση που ελήφθη αναφορικά με το final-4 του League Cup στο βόλεϊ, μετά από κλήρωση στα γραφεία της ΕΣΑΠ, φέρνει τον Παναθηναϊκό αντίπαλο του Ολυμπιακού στον Πειραιά, σε νοκ άουτ ημιτελικό.

Στον Πειραιά για την πρόκριση στον τελικό!

Η ΕΣΑΠ αφού εκτέθηκε με τη μη διεξαγωγή του Final-4 στην Κύπρο, όπου είχε αρχικά οριστεί, τα… μαγείρεψε στα γραφεία της και αποφάσισε με… κλήρωση να γίνουν δύο νοκ άουτ ημιτελικοί και ένας νοκ άουτ τελικός, με κόσμο του γηπεδούχου μόνο, ακυρώνοντας το νόημα ενός Final-4.

Ως εκ τούτου, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στου Ρέντη και ο ΠΑΟΚ τον Ηρακλή στην Πυλαία, ενώ αποφασίστηκε ο τελικός να διεξαχθεί στην Αθήνα, όπερ σημαίνει, πως είτε ο Ολυμπιακός, είτε ο Παναθηναϊκός, θα υποδεχτούν είτε τον ΠΑΟΚ, είτε τον Ηρακλή, στο δικό τους γήπεδο, χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς φυσικά. Με μια λέξη, μπάχαλο…

Το πρόγραμμα των ημιτελικών 

Τετάρτη 25/1

ΠΑΟΚ – Ηρακλής Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 28/1

Τελικός

16196813_1901420566756185_15068037_o

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...