ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Το ντεφορμάρισμα του Καλάθη και ο ήρωας… Ντουβερίογλου…

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, προσγειώθηκε ανώμαλα… στην Πόλη, πραγματοποιώντας ίσως τη χειρότερη του εμφάνιση φέτος και κάνοντας ήρωα, έναν Ντουβερίογλου. Γράφει ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Το ντεφορμάρισμα του Καλάθη και ο ήρωας… Ντουβερίογλου…

Οι μεταπτώσεις του Παναθηναϊκού κάθε άλλο παρά παράλογες και αφύσικες είναι. Η βραδιά στο ΣΕΦ, ήταν απ’ αυτές που ο κάθε φίλος του «τριφυλλιού» ονειρεύεται στο μέλλον, η αποψινή στην Πόλη, ήταν απ’ αυτές που πρέπει να βλέπουν οι παίκτες στο βίντεο στην προπόνηση, θεωρώντας τες, παράδειγμα προς αποφυγήν.

Όλα αυτά που συμβαίνουν στο φετινό Παναθηναϊκό, έχουν και αιτίες και ονοματεπώνυμο. Φυσικά αναφερόμαστε στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι. Νικ Καλάθης. Ο αρχηγός των «πράσινων» διανύει ένα ντεφορμάρισμα, το οποίο μόνο καλό δεν κάνει στο «τριφύλλι». Η νίκη στο ΣΕΦ, μπορεί να «έκρυψε» αυτό το ντεφορμάρισμα, εντούτοις απόψε φάνηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, πως όσο ο Καλάθης είναι μακριά από τον καλό του εαυτό, τόσο ο Παναθηναϊκός θα δυσκολεύεται απέναντι στις ομάδες της κορυφής, ειδικά εκτός έδρας.

Ο Τσάβι Πασκουάλ-δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του-αλλά δεν προσπάθησε να «χτυπήσει» στις θεωρητικές αδυναμίες της Φενέρ. Ο Παναθηναϊκός ήταν εκνευριστικά άστοχος από μακριά, ο Μπουρούσης είχε να αντιμετωπίσει δύο και τρεις παίκτες κάθε φορά και έτσι ο Ομπράντοβιτς, «κάλυψε» την απώλεια του Ούντο.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.663 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η τετράδα είναι μάλλον όνειρο απατηλό… πια, παρότι υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια. Όσο ο Παναθηναϊκός δεν κερδίζει εκτός, τόσο θα δυσκολεύει η πρόκριση. Γιατί πλέον, για την πρόκριση παίζει το «τριφύλλι».

ΥΓ.1: Όταν κάνεις ήρωα έναν Ντουβερίογλου, τότε δεν έχεις και πολλά να πεις. Τον περίμενε δεν τον περίμενε ο Παναθηναϊκός, δεν έπρεπε να χάσει από αυτόν. Του έκανε πλάκα ένας παίκτης που έχει παίξει λιγότερο και από τον Μποχωρίδη… Αυτό πρέπει να προβληματίσει…

ΥΓ.2: Ο Ζέλικο είναι επαγγελματίας 100%. Θέλει τη νίκη, θέλει τη διαφορά, θέλει ό,τι καλύτερο για την ομάδα του. Διάφορα περί unfair είναι απλώς αστεία. Όπως ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να νικήσει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά στο ΟΑΚΑ, το ίδιο έπραξε απόψε και η Φενέρ.

ΥΓ.3: Unfair είναι να έχουν σταματήσει να παίζουν οι παίκτες και ξαφνικά να δοθεί εντολή να γίνει επίθεση ή να κλέψει μπάλα ένας παίκτης προκειμένου να επιτεθεί. Ο νοών νοείτο…

ΥΓ.4: Η τετράδα τέλος. Η πρόκριση παίζεται στα επόμενα ματς με Μπαρτσελόνα και Ερυθρό Αστέρα. Αν ο Παναθηναϊκός δεν προσέξει, μπορεί να έχει πρόβλημα…

 

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.