ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζέιμς: «Να κοιταχτούμε στον καθρέφτη»

Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού» έκανε την αυτοκριτική του για την κακή εμφάνιση της ομάδας η οποία οδήγησε στην ήττα από τη Φενέρ

Τζέιμς: «Να κοιταχτούμε στον καθρέφτη»

Ως ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της ομάδας στη φετινή σεζόν χαρακτήρισε την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε ο Μάικ Τζέιμς, σε δηλώσεις του λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης της «Ulker Arena».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάικ Τζέιμς στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Δεν κάναμε τίποτα σωστά στην επίθεση και την άμυνα. Ήταν σαν να μην έρθουμε να παίξαμε. Θα βρούμε τι έφταιξε, θα κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να βελτιωθούμε. Έπρεπε να παίξουμε μπάσκετ, αλλά κάναμε τα πάντα λάθος. Δεν βάλαμε σουτ, δεν εκτελέσαμε το πλάνο σε επίθεση και άμυνα. Ήταν ένα από τα χειρότερα μας παιχνίδια στη σεζόν. Συνεχίζοντας, στάθηκε στα επόμενα παιχνίδια: «Δεν περιμένεις να πάιζεις σε όλη τη σεζόν πολύ καλά. Έχουμε δύο παιχνίδια την επόμενη εβδομάδα και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά, για να μη συμβεί κάτι αντίστοιχο. Πρέπει να αφήσουμε το σημερινό πίσω μας και να κοιτάξουμε μπροστά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.