ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

«Είμαστε σε επαφές με υποψήφιους στόχους»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποκάλυψε, μέσω των δηλώσεων του στην κάμερα της Nova, πως ο σύλλογος πραγματοποιεί επαφές με μεταγραφικούς στόχους, ενώ αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια για τον Δημήτρη Κουρμπέλη

«Είμαστε σε επαφές με υποψήφιους στόχους»

Aναλυτικά οι δηλώσεις Ουζουνίδη: Για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά:

«Γενικά είχαμε καλή παρουσία, ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του, κάναμε ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν μπει κάποια γκολ ακόμα οπότε θα ήταν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα. H διαφορά του σκορ ήταν ο λόγος που φάνηκε ότι ήταν αγχωτικό το παιχνίδι. Αλλιώς δε νομίζω ότι κινδυνέψαμε σε κάποια φάση.

Σίγουρα βελτιωνόμαστε και τα παιδιά προσπαθούν πολύ. Οπως έχω ξαναπεί σίγουρα το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή έχουμε ένα μικρό ρόστερ, ένα μικρό αριθμό παικτών, μπορεί να μας βάλει κάποια προβλήματα. Το σημαντικό είναι ότι δεν είχαμε άλλα προβλήματα τραυματισμών και σε αυτό το ματς, οπότε κοιτάμε το επόμενο. Ξέρουμε ότι υπάρχει κούραση, ξέρουμε ότι δεν μπορούσε να κάνουμε ροτέισον, αλλά από εκεί και πέρα τα παιδιά που είναι αυτή τη στιγμή στην ομάδα προσπαθούν για το καλύτερο».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν ταιριάζει καλύτερα το 4-3-3 στην ομάδα:

«Το εάν μας ταιριάζει καλύτερα θα πρέπει να το δούμε όταν μαζευτεί όλη η ομάδα. Αυτή τη στιγμή με τα προβλήματα που υπάρχουν κοιτάς κάθε φορά να βρεις ποιο είναι το ιδανικό για τη συγκεκριμένη στιγμή. Δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Το να έχεις μία διάταξη σταθερή και να έχεις και κάποια εναλλακτική διάταξη είναι ακόμα καλύτερο για να μπορείς να αλλάζεις πράγματα στο παιχνίδι, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι να έρθουν όλοι οι παίκτες για να δούμε τι είναι αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα.

Το σίγουρο είναι ότι ανταποκρίθηκαν καλά τα παιδιά σε αυτή τη διάταξη παρότι δεν είχαμε πολλές μέρες προπόνηση για να δουλέψουμε πάνω σε κάποια πράγματα, τώρα το αν θα το συνεχίσουμε αυτό το σύστημα, εξαρτάται και από εμάς και από τον αντίπαλο, υπάρχουν πάντα οι ιδιαιτερότητες των παιχνιδιών».

-Για το πολύ καλό ξεκίνημα του Κουρμπέλη:

«Δεν είχα καμία αμφιβολία, για αυτό και ήταν ο πρώτος παίκτης που ζήτησα. Ο Δημήτρης έχει πολλές δυνατότητες, ξέρω ότι μπορεί να κάνει πολύ σπουδαία πράγματα. Εάν θα μπορέσουμε να κάνουμε μία-δύο προσθήκες, νομίζω θα βελτιώσουμε και την εικόνα των υπόλοιπων παικτών.

Ο Δημήτρης είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και μόνος του ως 6άρι και με δύο στο κέντρο, μπορεί να παίξει και στην άμυνα, οπότε είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, αλλά νομίζω ότι και τα άλλα τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια, δεν είναι και καλό να στεκόμαστε μόνο στον παίκτη που έχει έρθει. Και τα άλλα τα παιδιά προσπαθούνε, βελτιώνονται και νομίζω θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Για τις εξελίξεις στα μεταγραφικά:

«Ναι υπάρχει. Ηδη έχουμε εντοπίσει κάποιους ποδοσφαιριστές, έχουν αρχίσει οι συζητήσεις. Από εκεί και πέρα το πόσο εφικτό είναι να προχωρήσουν θα το δούμε».

-Για το ματς που ακολουθεί (με την Κέρκυρα):

«Είναι δύσκολο παιχνίδι όπως είναι όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Εμείς σίγουρα μέχρι στιγμής δεν έχουμε δείξει καλό πρόσωπο στα εκτός έδρας παιχνίδια, είναι κάτι που σκέφτομαι, που πρέπει να προσπαθήσουμε και εγώ και οι παίκτες να βρούμε λύσεις. Παίζουμε με μία καλή ομάδα, δεν ξέρουμε και το γήπεδο σε τι κατάσταση θα βρίσκεται, πάντα αυτήν την περίοδο κάποια συγκεκριμένα γήπεδα έχουνε προβλήματα.

Το σημαντικό για μένα είναι να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές όσο γίνεται αυτές τις μέρες γιατί υπάρχει και η ιδιαιτερότητα σε μία συνεχόμενη ροή αγώνων ο αντίπαλός μας έχει δυστυχώς πάντα μία ημέρα παραπάνω. Ξέρετε πολύ καλά ότι όταν παίζεις κάθε 2-3 μέρες η μία ημέρα είναι πολύ σημαντική και για θέμα ξεκούρασης αλλά και να μπορείς να δουλέψεις καλύτερα το συγκεκριμένο παιχνίδι που έχεις μπροστά σου. Η Κέρκυρα είναι καλή ομάδα, περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...