ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι λεπτομέρειες του «πολέμου» με τη Super League

Ο Παναθηναϊκός άσκησε το απόγευμα της Παρασκευής αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Nova για τις οφειλές της προς τις ΠΑΕ, πράττοντας όσα έπρεπε να είχε ήδη πράξει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος απέναντι στο συνδρομητικό κανάλι

Οι λεπτομέρειες του «πολέμου» με τη Super League

Η επιστολή που έφτασε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τη Super League, η οποία γνωστοποιούσε πως δεν υπάρχει τίποτα νεότερο στο ζήτημα της διευθέτησης των οφειλών της Nova (ύψους περίπου 4 εκατ. ευρώ) προς τις ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, ανάγκασε τους «πράσινους» να αναλάβουν άμεσα δράση.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε το απόγευμα αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά του συνδρομητικού καναλιού, αποφασίζοντας παράλληλα την απόσυρση του εκπροσώπου του από τις συνεδριάσεις της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, η κίνηση αυτή δεν αποσκοπεί στην ευθεία σύγκρουση με τη NOVA αλλά με την Super League, όπως άλλωστε ανέφεραν και στελέχη του συλλόγου. Οι «πράσινοι» βλέποντας πως η διοργανώτρια αρχή δεν ασχολήθηκε δυναμικά με το θέμα, αποφάσισαν να την υποκαταστήσουν, επικαλούμενοι το άρθρο 72 της πολιτικής δικονομίας (ασκώντας πλαγιαστικά τα δικαιώματα της Super League κατά της NOVA). Παράλληλα, η απόσυρση του εκπροσώπου τους από τα Δ.Σ της Λίγκας, φανερώνει την σαφή εναντίωσή τους προς αυτήν μετά τα όσα έγιναν.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 95.586 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον τα «βλέμματα» στρέφονται προς τη μεριά της Super League, η οποία καλείται να αντιδράσει μετά την αιφνιδιαστική τροπή των γεγονότων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...