ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Πιο ευχάριστο κι απ’ τον Ευαγγέλου, η εικόνα του Τελάντερ

Ο Βασίλης Μοιρώτσος αντιλαμβάνεται τον θόρυβο που έχει προκαλέσει το δυναμικό μπάσιμο του Στέφανου Ευαγγέλου, αλλά γράφει για μία άλλη πολύ σημαντική... μεταγραφή του Παναθηναϊκού στα μετόπισθεν. Αυτή του Ράσμους Τελάντερ

Πιο ευχάριστο κι απ' τον Ευαγγέλου, η εικόνα του Τελάντερ

Δύσκολα, πολύ δύσκολα θα περίμενε κανείς πως ο Ράσμους Τελάντερ θα επέστρεφε σε υψηλό επίπεδο, μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας και με τόση ταλαιπωρία. Μέχρι και σκέψεις για λύση συμβολαίου υπήρξαν στον Παναθηναϊκό, σκέψεις λογικές αν αναλογιστούμε πως ο Δανός αμυντικός κάθε φορά που προσπαθούσε έστω να προπονηθεί, πονούσε και τα… παρατούσε. Ταξίδια στο εξωτερικό, εξετάσεις επί εξετάσεων, δηλώσεις, άγχος και ένα τραυματισμός που δεν έλεγε να ξεπεραστεί. Κι όλα αυτά για έναν παίκτη που την περσινή σεζόν είχε δείξει τα διαπιστευτήρια του και ο Παναθηναϊκός ήταν έτοιμος να επενδύσει πολλά πάνω του.

Από το πρώτο παιχνίδι της επιστροφής του, με τον Απόλλωνα στο Κύπελλο, μέχρι και χθες στο ματς κόντρα στον Πλατανιά, ο νεαρός στόπερ έχει αρχίσει να παρουσιάζει και πάλι τον παλιό, καλό του εαυτό. Ή για να το πούμε καλύτερα, τον γνωστό καλό του εαυτό. Διότι ποτέ κανείς δεν αμφέβαλλε πως ο Τελάντερ είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη προοπτική. Για το παρόν και για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Για να προσφέρει αγωνιστικά στο «τώρα» και οικονομικά (με μια ενδεχόμενη πώληση) στο «μετά».

Είναι απολύτως λογικό και θεμιτό τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν τούτο τον καιρό στον Στέφανο Ευαγγέλου. Φρέσκο πρόσωπο, νέο παιδί, με εντυπωσιακό «μπάσιμο» στην παναθηναϊκή επικαιρότητα και μάλιστα σε μια περίοδο που ο κόσμος ψάχνει από κάποιου να πιαστεί. Τι καλύτερο από ένα νέο παλικάρι, που δείχνει πως μπορεί να φτάσει ψηλά. Όμως, ακόμα πιο ευχάριστο και από την εικόνα που δείχνει ο Ευαγγέλου με το «καλημέρα», είναι η κατάσταση που βλέπουμε τον Τελάντερ.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κόντρα στον Πλατανιά είχε ακόμα μια καλή παρουσία και μάλιστα παίζοντας σε συνεχόμενα παιχνίδια. Σταθερά καλός, με τη γνωστή του κυριαρχία στον αέρα, ανέβασε πολλές φορές σωστά τη μπάλα από την άμυνα στα χαφ και υπήρξαν στιγμές που το «build up» ξεκινούσε από εκείνον. Όσο περισσότερο αγωνίζεται, τόσο περισσότερη εμπιστοσύνη θα κερδίζει και ο ίδιος, αλλά και οι συμπαίκτες γύρω του. Σε περιπτώσεις όπως αυτή, με μακροχρόνια απουσία, η αυτοπεποίθηση του ίδιου του ποδοσφαιριστή στον εαυτό του, στις δυνάμεις του, στα τρεξίματά του, στον τρόπο που θα πηδήξει για μια κεφαλιά και που θα πέσει για ένα τάκλιν, είναι ό,τι πιο σημαντικό για μια ομαλή και εν τέλει επιτυχημένη επιστροφή. Κι ο Τελάντερ έχει ξεκινήσει ήδη να επιστρέφει για τα καλά. Αν συνεχίσει έτσι, θα είναι βασικός ακόμα και με την επιστροφή των Μολέδο και Κουτρουμπή. Αρκεί να είναι υγιής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.