ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πλησιάζει στη 10άδα των κορυφαίων ο Μπεργκ!

Ο Σουηδός επιθετικός σκόραρε δύο φορές στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και πέρασε στην 11η θέση των «πράσινων» σκόρερ όλων των εποχών στο πρωτάθλημα

Πλησιάζει στη 10άδα των κορυφαίων ο Μπεργκ!

Κοντά σε ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ βρίσκεται ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος στο 100ο παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σκόραρε δις και έφτασε τα 56 γκολ πρωταθλήματος με την πράσινη φανέλα.

Με αυτή του την επίδοση, ο Σουηδός «έριξε» από την 11η θέση τον Όσκαρ Άλβαρες (55 γκολ), «συγκατοικεί» με τον Βαγγέλη Πανάκη και απέχει μόλις ένα τέρμα από το πλασάρισμά του στη 10άδα των κορυφαίων σκόρερ!

Η 10η θέση την οποία «απειλεί» με αξιώσεις ο Μπεργκ, ανήκει στον Χαραλαμπίδη (57), ενώ ένα «κλικ» πιο ψηλά βρίσκεται ο Τάκης Λουκανίδης (59 γκολ).

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.